Kurį laiką sklandžiusius gandus patvirtino „Real“ klubas, pranešęs, kad perėjimo siekė pats 33-ejų puolėjas iš Portugalijos.

Apie norą išvykti C. Ronaldo pirmą kartą užsiminė po laimėto UEFA Čempionų lygos finalo gegužės pabaigoje.

„Juventus“ klubo prezidentas Andrea Agnelli antradienį nuskrido į Graikiją, kur šiuo metu poilsiauja portugalas. Vėliau prie jų Kalamatos kurorte prisijungė ir žaidėjo agentas Jorge Mendesas.

Atsisveikindamas su C. Ronaldo „Real“ verčia naują puslapį, kurį rašys pasitraukti nusprendusį Zinedine'ą Zidane'ą vyriausiojo trenerio pareigose pakeitęs Julenas Lopetegui. Spėjama, kad ilgamečio ekipos lyderio pamaina gali tapti „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija) ekipos žvaigždės Neymaras arba Kylianas Mbappe, nors „Real“ tokius gandus iki šiol neigė.

Skelbiama, kad naujokas Italijos čempionams atsieis per 100 mln. eurų, o pats C. Ronaldo pasirašys ketverių metų sutartį, pagal kurią per sezoną uždirbs 30 mln. eurų.

Derybas su „Juventus“ puolėjas užbaigė po to, kai jo vedama Portugalijos rinktinė pasitraukė iš Rusijoje vykstančio pasaulio čempionato, aštuntfinalyje 1:2 nusileidusi Urugvajui. Nacionalinės komandos kapitonas per 4 mačus Rusijoje pelnė 4 įvarčius.

C. Ronaldo, kuris yra penkių „Ballon d'Or“ savininkas, „Real“ klube praleido 9-erius metus. Prieš tai jis atstovavo „Manchester United“ (Anglija).

Per šį laikotarpį Cristiano įmušė 451 įvartį ir tapo visų laikų rezultatyviausiu „Real“ žaidėju.

Prie individualių pasiekimų C. Ronaldo pridėjo ir du Ispanijos „La Liga“ nugalėtojų titulus, dvi Ispanijos Karaliaus taures, net keturis UEFA Čempionų lygos trofėjus.

Įdomu, kad prieš metus Čempionų lygos finale „Real“ su C. Ronaldo 4:1 nugalėjo būtent „Juventus“ ekipą, o pats CR7 pasižymėjo dubliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)