„Esu 40-metis, tačiau psichologiškai ir fiziškai jaučiuosi nuostabiai, – kalbėjo per spaudos konferenciją G. Buffonas. – Noriu parodyti, kad esu vienas geriausių vartininkų ir esu tikras, kad man tai pavyks.“

Pirmuosius sakinius žiniasklaidos atstovams 2006 metų planetos čempionas ištarė prancūziškai, tačiau po to vėl prabilo savo gimtąja kalba.

G. Buffonas paneigė gandus, kad jam jau garantuota pirmojo vartininko vieta PSG ekipoje: „Man tikrai dar niekas negarantavo vietos starto sudėtyje“.

Prie stadiono Gigi skanduotėmis pasitiko kelių šimtų sirgalių minia.

Futbolo žvaigždė į Prancūzijos sostinę persikėlė iš Turino „Juventus“, kurios garbę gynė net 17 metų ir sužaidė 656 rungtynes.

Be G. Buffono PSG turi sutartis dar su penkiais vartininkais. Vokiečių žiniasklaida spėja, kad šios šalie rinktinės vartininkui Kevinui Trappui bus parodyta į duris.

Praėjusį sezoną Paryžiaus komandos vartus gynęs ir Prancūzijos čempionu tapęs Alphonse'as Areola jau paskelbė, kad naująjį sezoną nesirengia sėdėti ant atsarginių suolo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)