Marijampoliečių saugas Povilas Leimonas teigia, kad „Sūduvos“ žaidėjai su nekantrumu laukia debiuto elitiniame turnyre ir yra nusiteikę rimtai kovoti su favoritų statusą turinčiais daugkartiniais Kipro čempionais.

„Nuotaika gera, atsakingai dirbame, rengiamės ir laukiame trečiadienio“, – taip savo jausmus artėjant pirmajam išbandymui Čempionų lygoje apibūdino „Sūduvos“ saugas Povilas Leimonas.

Nuotaiką marijampoliečiams galėjo apkartinti pralaimėjimas A lygoje „Kauno Žalgiriui“, tačiau futbolinninkas tai vertina kaip sezono metu visada pasitaikantį vieną ar kitą netikėtą kluptelėjimą,

„Visi gal priprato prie pergalių, tačiau mes nesame robotai, antžmogiai, kad viską laimėtume. Nesusiklostė vienerios rungtynės, nenusisekė, bet įtakos tai neturi. Patys žinome, kad laimėti visas rungtynes nepavyks. Tad nenuleidžiame galvų ir rengiamės Čempionų lygai, – tvirtino marijampolietis. – Komanda tikrai puikiai bendrauja, jokio psichologinio spaudimo nesijaučia, treniruotėse nuotaika gera, visi dirba ir ruošiasi.“

Apie APOEL futbolininkas kol kas galėjo kalbėti tik aptakiai, nes būsimų varžovų žaidimą analizuoja treneriai, o su komanda analizė bus atliekama tik pirmadienį.

„Video dar nežiūrėjome, treneris tik keletą kartų akcentavo kai kuriuos dalykus dėl standartinių padėčių. Video žiūrėsime ir giliau viską analizuosime pirmadienį, antradienį, – sekmadienį po treniruotės kalbėjo P. Leimonas. – Be abejo, APOEL yra gera, techniška komanda, ne atsitiktinai ji žaidė Čempionų lygos grupių etape su Madrido „Real“, Londono „Tottenham“, Dortmundo „Borussia“ ir dar taškų pelnė.

Jei komanda sugeba patekti į grupių etapą, ji yra aukšto lygio. Teko matyti jų rungtynes Čempionų lygoje ir kituose turnyruose, bet metai bėga, žaidėjai keičiasi, todėl reikia žaidimą analizuoti iš naujo.“

Marijampolietis teigė kol kas itin didelio ažiotažo mieste dėl Čempionų lygos nepajutęs, tačiau tikisi, kad jis išaugs prieš pat rungtynes.

„Tie, kas domisi futbolu ir palaiko „Sūduvą“, jau seniai yra nusipirkę bilietus, laukia nesulaukia tų rungtynių. Ypatingo ažiotažo kol kas nesijaučia, bet susidomėjimas tikrai didesnis nei eilinėmis rungtynėmis“, – sakė saugas.

Tikinčių „Sūduvos“ sėkme kovoje su APOEL nėra labai daug, tačiau P. Leimonas visiems primena 20117-uosius, kai tikinčių komanda taip pat nebuvo daug.

„Galiu pažadėti kovą iki paskutinės minutės, o kaip viskas susiklostys – pamatysime trečiadienį. Kaip pernai kovojome iki galo, taip ir šiemet kovosime“, – sakė „Sūduvos“ senbuvis.

„Sūduva“ ir APOEL Marijampolės „Arvi“ arenoje susikaus trečiadienį 19 val. Laisvų vietų centriniuose stadione sektoriuose jau beveik nebėra, o aistruoliai bilietus gali įsigyti bilietai.lt tinklalapyje bei kasose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)