Paskutinėje važiavimų dalyje sportininkams įveikus pirmuosius greitus ratus į pirmąją vietą pakilo minėtasis S. Vettelis. Bet po kurio laiko vokiečio rezultatą pagerino ir „pole“ poziciją iškovojo „Mercedes“ pilotas Lewisas Hamiltonas. Pirmas dvi pozicijas iškovojusius sportininkus skyrė vos 0,044 sek.

Savo geriausią rezultatą paskutiniuoju bandymu pagerino K. Raikkonenas. Bet suomiui pritrūko vos 0,098 sek. tam, kad iškovotų „pole“ poziciją. O daugiau nei trimis dešimtosiomis sekundės dalimis nuo L. Hamiltono atsilikęs Valtteri Bottas liko ketvirtas.

„Red Bull“ pilotas Maxas Verstappenas puse sekundės pranoko komandos draugą Danielį Ricciardo ir iškovojo penktą startinę poziciją. Minėtajam D. Ricciardo buvo sunku greičiu prilygti varžovams, nes teko pilotuoti bolidą su sugedusia DRS sistema.

Antroje kvalifikacijoje iš eilės tarp dešimties greičiausių pateko abu „Haas“ komandos lenktynininkai. Kevinas Magnussenas iškovojo septintą startinę poziciją, o Romainas Grosjeanas liko aštuntas.

Kvalifikacijoje pranokęs „Force India“ pilotą Estebaną Oconą, devintą startinę poziciją iškovojo „Sauber“ lenktynininkas Charlesas Leclercas.

Lenktynių Silverstoune sekmadienį pradžia – 16.10 val.

Daugiau naujienų rasite F-1.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją