„Klubas kurį laiką neteikė būtinos informacijos, tačiau pastarąsias kelias dienas bendravimas vyksta normaliai, kaip ir sutarta. Ketvirtadienį ryte gavome atnaujintą informaciją iš klubo. Dalis žaidėjų paliko jį, tačiau treniruočių procesas toliau vyksta“, – sakė A lygos prezidentas Rytis Davidovičius.

Kitą savaitę A lygoje užsidarys žaidėjų registracijos langas. Tuomet paaiškės, kokie futbolininkai lieka „Atlante“, kokia reali šio klubo finansinė situacija.

„Matome, kad dedamos pastangos išgelbėti klubą, o ar jos bus vaisingos – sužinosime artimiausiu metu. Kita savaitė „Atlantui“ gyvybiškai svarbi. A lygos valdyba laikosi anksčiau priimtų savo sprendimų ir aktyviai stebi situaciją Klaipėdos klube. Esant reikalui, reikalausime garantinių raštų dėl krizės sprendimų“, – teigė R. Davidovičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)