Lietuvos čempionai (UEFA reitingas – 2000) pateko į pirmąją grupę kaip neskirstyta komanda.

Skirstytos komandos šioje grupėje yra Nikosijos APOEL (Kipras, 27 000), Agdamo „Qarabag“ (Azerbaidžanas, 20 500), Tiraspolio „Šerif“ (Moldova, 14 750), „The New Saints“ (Velsas, 5 000) ir Sėkešfehėrvaro „Videoton“ (Vengrija, 4 250). Būtent viena iš šių komandų ir taps „Sūduvos“ varžove.

Burtai bus traukiami birželio 19 d. (antradienį) Šveicarijoje. Jų eigą „Sūduva“ kviečia stebėti kartu su komanda Marijampolės restorane „PJazz“ (J. Basanavičiaus a. 8).

Burtų ceremonija prasidės 13 val., jos metu komandos sužinos savo būsimus varžovus Čempionų lygos pirmajame etape ir galimus varžovus antrajame.

14 val. prasidės antrasis burtų ceremonijos etapas, kurio metu bus skirstomos į poras pirmajame Čempionų lygos atrankos etape pralaimėsiančios ir į Europos lygą persikelsiančios ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)