Pirmoji treniruotė vyks birželio 18 dieną. Treniruotės vyks pirmadieniais ir trečiadieniais 19.00 val. Šią vasarą numatyta surengti 10 treniruočių.

„Prieš ketverius metus pradėtos rengti viešos bokso treniruotės sulaukė didžiulio susidomėjimo, todėl tęsiame šią tradiciją. Kiekvieną kartą į nemokamas treniruotes susirinkdavo apie 100 įvairaus amžiaus žmonių – tiek vaikinų, tiek ir merginų.

Treniruotes ypač pamėgo merginos, nes čia galima išbandyti daug įvairių pratimų, dirba visos raumenų grupės, lavėja koordinacija. Bekontaktis boksas tikrai „užveda“ visus treniruočių dalyvius. Keičiame nusistovėjusią nuomonę, kad bokse reikia tik jėgos. Ne mažiau svarbu taktika, greitas mąstymas, varžovo veiksmų numatymas“, – pasakojo M. Palionis.

Treniruotėse dalyvaus ir daugkartiniai Lietuvos čempionai, Lietuvos garbę pasaulio ir Europos čempionatuose gynę Mantas Valavičius, Tadas Tamašauskas, Vitalijus Subačius, profesionalų ringe sėkmingai kovojantis Virgilijus Stapulionis, boksininko karjerą jau baigęs ir dabar treneriu dirbantis 2007 metų pasaulio bokso čempionato prizininkas Daugirdas Šemiotas.

Apsilankyti bokso treniruotėse žadėjo ir bušido žvaigždė Sergejus Maslobojevas, kuris papasakos kokią naudą jam duoda boksas, kovojant mišriose kovose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)