„Cefn Druids“ savo istoriją pradėjo skaičiuoti dar devynioliktajame amžiuje, o po ketverių metų švęs savo 150-metį. Cefn Mawr kaimelyje susikūręs klubas yra daugkartinis savo šalies čempionas bei taurės laimėtojas.

„Didžiąją dalį klubo atstovų sudaro britų salyno futbolininkai. Tai reiškia, kad turėsime panašų vaizdą, kaip pernai rungtyniaudami su škotų „St. Johnston“ ekipa. Kita vertus, mums nelabai verta kalbėti apie varžovus, kai patys nežaidžiame taip, kaip norėtųsi. Jei susitvarkysime su savimi, tada joks varžovas bus nebaisus“, – apie pirmąjį varžovą sakė „Trakų“ vyriausiojo trenerio pareigas laikinai einantis Virmantas Lemežis.

Iš pradžių burtai „Trakams“ lėmė San Marino „Tre Fiori“ komandą, tačiau dėl UEFA taisyklių, pagal kurias negali žaisti tos pačios šalies klubai, riteriai pateko į Velso ekipos rankas.

Pagal šalies nuostatus, ketvirtoji vieta UEFA Europos lygoje atitenka 4-6 vietas užėmusioms komandoms, kurios tarpusavyje varžosi dėl kelialapio. Šio miniturnyro finale „Druids“ 1:0 nugalėjo „Cardiff Metropolitan“ komandą.

Preliminarusis etapas bus žaidžiamas birželio 28 ir liepos 5 dienomis. Pagal burtus pirmoji dvikova turėtų būti rengiama Velse, tačiau dėl Dainų šventės, kuri šiemet vyks LFF stadione, gali būti, kad pirmosios poros rungtynės bus žaidžiamos Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)