Įspūdingai šį sezoną rungtyniavusiam M. Salah svarbiausios iki šiol gyvenimo rungtynės baigėsi jose sužaidus pusvalandį – egiptietį ant žolės paguldęs S. Ramosas išnarino jam petį, o be lyderio likę „Liverpool“ pralaimėjo finalą „Real“ klubui 1-3.

„Tai buvo blogiausias momentas mano karjeroje. Kai nukritau ant žolės, mane apėmė tiek fizinis skausmas, tiek didelis nerimas. Labai pykau dėl to, jog negaliu tęsti finalo rungtynių, o taip pat labai bijojau, jog turėsiu praleisti pasaulio čempionatą“, – pasakojo Kijeve su ašaromis veide aikštę palikęs M. Salah.

Nors tyčiniu ne tik M. Salah, bet ir jo bendraklubio vartininko Loriso Kariuso traumavimu kaltinamas S. Ramosas teigė apgailestaujantis dėl to, kas nutiko, egiptietis pareiškė, jog į ispano žinutes neatrašinėjo, o jo pasiteisinimus pavadino juokingais.

„Jis man parašė žinutę, bet aš neatsakiau jam, jog viskas gerai. Jis sako, kad tai aš surakinau jo ranką, o ne jis maniškę. Tai yra juokinga. Tuomet jis mane pravirkdė, o dabar – juokina. Gal jis gali pasakyti man, ar aš galėsiu žaisti pasaulio čempionate?“, – savo nuomone apie Madrido ekipos gynėją pasidalino M. Salah.


Pasak pranešimų, M. Salah sparčiai sveiksta. Nors jis yra įtrauktas į Egipto rinktinės galutinį žaidėjų sąrašą, vis dar nėra aišku, ar jis bus pasiruošęs išbėgti į aikštę grupių etape, kurį egiptiečiai birželio 15-ąją pradės susitikimu su Urugvajaus futbolininkais.

„Dabar jaučiuosi daug geriau. Tikiuosi, kad galėsiu žaisti jau prieš Urugvajų, tačiau viskas priklausys nuo to, kaip aš jausiuosi atėjus rungtynių dienai“, – kalbėjo egiptiečių šlovinamas nacionalinės komandos lyderis, kurio įvarčiai ir atvedė šalį į pasaulio pirmenybes po 28 metų pertraukos.

Itin daug neapykantos iš egiptiečių sulaukiantis S. Ramosas yra vis labiau nemėgstamas ir kitose šalyse. Net 300 tūkst. futbolo sirgalių pasirašė peticiją raginančią UEFA skirti ispanui sankcijas. Panašu, jog ilgametis „Real“ gynybos ramstis nėra mėgstamas ir Brazilijoje.

Pasirodžius naujienoms apie tai, jog po S. Ramoso smūgio „Liverpool“ vartininkui L. Kariusui prieš pat jo kuriozines klaidas buvo sutrenktos smegenys, Ispanijos rinktinės narys pareiškė, jog anglai tiesiog ieško pasiteisinimų ir belieka tik apkaltinti S. Ramoso prakaitą dėl Roberto Firmino peršalimo.

Vienas geriausių Brazilijos futbolininkų Roberto Firmino reaguodamas į tokius arogantiškus ispano pasisakymus žodžių kišenėje neieškojo ir vienoje spaudos konferencijoje tiesiog pavadino S. Ramosą idiotu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)