Rungtynėse dėl bronzos medalių belgų pranašumas nekėlė jokių abejonių. Belgijos komanda jau pirmame kėlinyje pelnė keturis įvarčius be atsako, o po pertraukos ramiai nukeliavo į pergalę. Lietuvos rinktinei po įvartį pelnė Justas Pažarauskas ir Marius Zibolis.

„Belgai – seni mūsų varžovai. Pasirodo, jie buvo labai gerai išanalizavę mūsų žaidimą. Negalėjome užpulti, įmušti įvarčių. Labai sunku žaisti, kai tenka vytis. Nusiteikimo šiame čempionate mums netrūko. Tai gerai parodė pusfinalis su Brazilija.

Atrodė, kad pusfinalį laimėsime, nes kova vyko taškas į tašką. Manau, kad tas pralaimėjimas mums pakišo koją – šiek tiek sušlubavo pasitikėjimas savimi. Prisidėjo ir nuovargis. Viskas susidėjo į krūva ir gavosi taip, kaip gavosi“, – sakė Mantas Panovas.

M. Panovui antrino ir Artūras Jonikaitis. Esą pusfinalis su Brazilija pareikalavo per daug jėgų.

„Per rungtynes su brazilais atidavėme visas jėgas. Iki dvikovos su belgais trūko laiko poilsiui. Su Belgija kovojome iki galo ir paprasčiausiai pritrūkome jėgų. Kai nėra jėgų, labai sunku susikaupti ir nusiteikti žaisti agresyviai. Be abejo, atvykome čia laimėti. Deja, nepavyko. Gerai, kad dėl vietos Tokijo parolimpiadoje dar galėsime kovoti dvejose varžybose kitais metais“, – sakė A. Jonikaitis.

Lietuvos golbolo rinktinė planetos pirmenybėse Malmėje iš viso sužaidė dešimt rungtynių, iš jų laimėjo septynerias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją