Buvusi „Victoria's Secret“ madų šou žvaigždė, 37-erių brazilė prieš artėjančias pasaulio pirmenybes pozavo rusų žurnalui „Tatler“.

Ant treniruoklio sėdinčios ir Rusijos rinktinės spalvų drabužėliais pasipuošusios brazilės nuotrauką patys rusai vadina „karščiausiu čempionato kadru“, o portalas „Sport-Express“ toliau traukia per dantį parengiamajame cikle itin prastai rungtyniaujančią savo rinktinę.

„Tai – geriausias dalykas, kurį su Rusijos rinktinės apranga galima pamatyti 2018-ųjų pasaulio čempionate“, – anonsuoja „Sport-Express“.

„Būsim laimingi, jei futbolininkai čempionate namuose sužais ryškiau“, – netrukus priduria populiariausias šalies sporto portalas.

Primename, kad kritika Rusijos rinktinės ir jos trenerio Stanislavo Čerčesovo atžvilgiu pastaruoju metu liejasi itin laisvai.

Praėjusią savaitę rusai 0:1 Austrijos rinktinei nusileido Austrijos rinktinei, o šią savaitę 1:1 sužaidė su Turkija.

Buvęs Rusijos rinktinės puolėjas Sergejus Juranas tiesiai šviesiai rėžė – abejoja, ar pasaulio čempionato šeimininkai apskritai įveiks grupės barjerą.

„Tai katastrofa! Austrija ir Turkija apskritai nežaidžia pasaulio čempionate, o mes vos sugebėjome per dvejas rungtynes su šiomis rinktinėmis kartą pataikyti į vartus. Tai verčia labai nerimauti. Gynyboje dar kažkaip galima susitvarkyti, tačiau kaip mes ketiname pelnyti įvarčius?“ – cituoja jį Rusijos žiniasklaida.

Rusai pirmenybes pradės vienoje grupėje su Urugvajumi, Egiptu ir Saudo Arabija.

Pasaulio futbolo čempionatas Rusijoje vyks birželio 14 – liepos 15 dienomis.

Let’s get physical 💥💥💥 @tatler_russia by @zoeygrossman #worldcup

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on May 30, 2018 at 1:57pm PDT

Let’s get physical 💥⚽️💥

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on May 31, 2018 at 10:28pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)