41-erių N. Kanu buvo apvogtas Maskvos Šeremetjevo oro uoste, kur atskrido iš Londono.

Futbolininkas prarado maždaug 8 tūkst. svarų sterlingų (apie 9100 eurų) grynaisiais, o tai pastebėjo jau tik atvykęs į Kaliningradą, kur ir parašė pareiškimą policijai.

Rusijos pareigūnai reagavo žaibiškai. Sulaikyti du 30 ir 36 metų amžiaus vyrai – lagaminų krovikai, kuriems gresia iki 6 metų laisvės atėmimo bausmė.

„Pavogti pinigai buvo rasti sugrąžinti jų savininkui“, – patvirtino Rusijos vidaus reikalų ministerijos atstovė Irina Volk.

N. Kanu į Kaliningradą atvyko turėdamas tikslą dalyvauti parodomosiose FIFA legendų rungtynėse.

Kalbintas žurnalistų jis vengė atsakyti į klausimus apie vagystę ir kalbėjo tik apie Nigerijos rinktinės perspektyvas.

„Nigerija bus tikrai didelis siurpirzas, esu įsitikinęs. Turime daug jaunų ir talentingų futbolininkų, kurie yra išalkę pergalių – tiek individualiai, tiek visai šaliai“, – sakė N. Kanu.

Nigerijos rinktinė pasaulio čempionatą pradės vienoje grupėje su Islandijos, Argentinos ir Kroatijos nacionalinėmis ekipomis.

Per savo sportinę karjerą su Amsterdamo „Ajax“ N. Kanu 1995-aisiais laimėjo UEFA Čempionų lygą, su Londono „Arsenal“ du kartus tapo Anglijos čempionu.

Nigerijos rinktinėje puolėjas sužaidė 87 rungtynes, dalyvavo dviejuose pasaulio čempionatuose, iš viso vilkėdamas nacionalinės rinktinės marškinėlius jis pelnė 2 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)