Kongas patenka tarp šalių, kurių gyventojams draudžiama keliauti į ES baiminantis Ebolos viruso sklaidos.

Praėjusį mėnesį vidurio Afrikoje užfiksuotas naujas mirtinos infekcinės ligos protrūkis, nusinešęs dešimtis gyvybių.

Dėl susiklosčiusios situacijos Kongo rinktinė bando skubiai rasti kitą varžovą draugiškam mačui ir tikisi išbėgti į aikštę penktadienį. Austrijoje stovyklaujantys Moldovos futbolininkai birželio 4 d. žais su Armėnija.

Kitose ketvirtadienio kontrolinėse rungtynėse į Rusijoje šį mėnesį prasidėsiantį pasaulio čempionatą nepatekusios Olandijos ir Slovakijos nacionalinės komandos išsiskyrė taikiai 1:1.

Trnavoje vykusios dvikovos šeimininkus 9-ą min. į priekį išvedė Adamas Nemecas, bet 59-ą min. santykį išlygino Quincy Promesas.

Rumunija 3:2 įveikė didžiąją rungtynių dalį žaidėjo deficitą turėjusią Čilę, kurios gretose 30-ą min. iš aikštės išvarytas Nicolas Castillo.

Nugalėtojams įvarčius pelnė Nicolae Stanciu, Ciprianas Deacas ir Constantinas Budescu, Čilės ekipoje pasižymėjo Guillermo Maripanas bei Lolo Reyesas. Abi komandos taip pat praleis artėjančias planetos pirmenybes.

Į pastarąsias patekę Marokas ir Senegalas ketvirtadienį tenkinusi nulinėmis lygiosiomis atitinkamai su Ukraina bei Liuksemburgu.

Pasaulio čempionatas Rusijoje startuoja birželio 14 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją