28 metų legionierius tvirtai laimėjo rinkimus, o 9 iš 11 žurnalistų jam skyrė pirmąją vietą. Iš viso L. Antalis surinko 29 taškus iš 33 galimų. Žalgirietis užtikrintai pranoko Marijampolės „Sūduvos“ kroatą Josipą Tadičių (14 tšk.) bei kitą „Žalgirio“ atstovą slovaką Tomašą Šimkovičių (7 tšk.).

Apklausoje taip pat buvo paminėti Kgaogelo Sekgota („Stumbras“), Deividas Mikelionis („Kauno Žalgiris“), Simonas Urbys („Palanga“), Algis Jankauskas, Ovidijus Verbickas, Ivanas Kardumas, Alassane'as N'Diaye (visi – „Sūduva“) bei Tomas Švedkauskas („Trakai“).

Rinkimų laureatas L. Antalis gegužę A lygoje sužaidė 5 rungtynes, pelnė 4 įvarčius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Iš viso futbolininkas iš Rumunijos Lietuvos čempionate šiemet žaidė 11 rungtynių, per jas pasižymėjo 8 įvarčiais ir 1 rezultatyviu perdavimu.

Geriausią A lygos mėnesio žaidėją rinko futbolo žurnalistai ir komentatoriai Mindaugas Augustis, Marius Bagdonas, Lukas Gintautas, Vaidotas Januška, Valdas Kasperavičius, Naglis Miknevičius, Nerijus Kesminas, Vilmantas Remeika, Karolis Tretjakas, Giedrius Vaitkevičius, Tautvydas Vencevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją