Lietuvos rinktinė ankstų pirmadienio rytą pradėjo kelionę į Estiją, kur gegužės 30 dieną žais mačą su šios šalies rinktine. Prieš pietus pasiekę Taliną, dar valandą lietuviai keliavo autobusu iki Rakverės miesto.

Jame, kuriame gyvena beveik 16 tūkstančių gyventojų, ir įvyks pirmosios Baltijos taurės turnyro rungtynės.

„Kelionė nebuvo sunki, greitai atskridome, dar šiek pavažiavome autobusu ir pasiekėme stovyklos vietą, – sakė Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio asistentas Igoris Morinas. – Susirinkome po dviejų mėnesių, vyrai puikios nuotaikos, vėl smagu pasimatyti su draugais, o dabar pradėsime rimtą darbą“.

Jau pirmadienio vakarą lietuviai surengs ir pirmąją treniruotę.

„Neturime daug laiko, o turime nemažai naujų žaidėjų, kuriuos norėsime įvesti į rinktinės žaidimą. Žinoma, kai kuriuos dalykus priminsime ir nacionalinės komandos senbuviams, tai laukia nemažai darbo“, – prieš pirmas pratybas sakė I. Morinas.

Šiuo metu stovykloje pluša 20 futbolininkų, o Darvydas Šernas, Mantas Kuklys, Artūras Žulpa, Egidijus Vaitkūnas ir Modestas Vorobjovas prie nacionalinės komandos prisijungs tik stovykloje Vilniuje. Jau aišku, kad rinktinėje šįkart nebus Grato Sirgėdo ir Marko Benetos, kurie negali atvykti dėl traumų.

Estijos ir Lietuvos rinktinių rungtynės trečiadienį 19 val., o mačą tiesiogiai transliuos TV6 televizija.

Lietuvos rinktinė savo sirgalių lauks jau birželio 5 dieną, LFF stadione, kai priims Latvijos rinktinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)