Jonaviečiai labai nesėkmingai ir atsainiai pradėjo šias rungtynes. Į Lietuvos rinktinę kvietimo sulaukęs Simonas Urbys jau 4 minutę išvedė „Palangą“ į priekį. Po Brice'o Goupy perdavimo jis kairiuoju kraštu įsiveržė į baudos aikštelę ir smūgiavo taikliai.

Sužaidus pusę kėlinio, sužibėjo „Palangos“ veteranas Gvidas Juška. Sulaukęs Ričardo Šveikausko perdavimo, G. Juška įmušė savo firminį įvartį tolimu smūgiu kaire koja.

„Jonavos“ futbolininkai savo aikštės pusėje darė daug klaidų ir pirmame kėlinyje šeimininkai galėjo dar labiau įtvirtinti savo pranašumą. Bet G. Juškai ir Sigitui Urbiui smūgiuojant pritrūko tikslumo.

Iš karto po pertraukos dar vieną įvartį galėjo pelnyti Simonas Urbys, bet vos iš kelių metrų įsigudrino nepataikyti į vartus. O jau atsakomojoje atakoje „Jonava“ sušvelnino skirtumą, kai po Vytauto Lukšos perdavimo įmušė Tadas Eliošius.

Atkūrę intrigą jonaviečiai pastebimai suaktyvėjo, bet ir toliau klydo gynyboje. Antro kėlinio viduryje G. Juška pabėgo į priekį, bet grumdamasis su oponentais prarado pusiausvyrą ir į vartus mušė per silpnai.

Vėliau „Jonava“ kėlė tris kampinius iš eilės, tačiau nieko iš to nepešė. Svečių šansus iškovoti bent tašką stipriai sumenkino Tautvydo Eliošiaus pašalinimas iš aikštės 78 minutę. Likę mažumoje svečiai stengėsi atakuoti, bet „Palanga“ nesunkiai apsigynė ir dar pelnė trečią įvartį. Tomas Dombrauskis pats pradėjo greitą ataką ir pats ją rezultatyviai pabaigė po Simono Urbio perdavimo.

Palangiškiai pasiekė pergalę 3-1, jonaviečius palikdami paskutinėje A lygos vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)