Nuliniame etape „Trakai“ pateko į skirstytųjų grupę. Daugiau UEFA reitingo taškų turi tik Maltos taurės finalininkas ir ketvirtos vietos laimėtojas „Birkirkaros“ klubas.

Tarp galimų riterių varžovų jau aišku, kad bus: Andoros vicečempionai UE „Engordany“ futbolininkai ir bronzinė prizininkė „Sant Julia“ ekipa. Taip pat Farerų salose trečią vietą užimantis KI „Klaksvik“ klubas bei San Marino atstovai – „Tre Fiori“ futbolininkai.

Tarp nežinomųjų lieka Kosovo ir Gibraltaro klubai bei komanda iš Velso arba to paties Gibraltaro.

„Net jei iš pirmo žvilgsnio kažkam atrodo, kad tas nulinis etapas bus labai lengvas, tai mes taip tikrai nemanome. Apskritai, daugiau dėmesio skiriame ne varžovams, o sau. Mūsų žaidimas dabar toks, kad kito pasirinkimo neturime. Į viską žiūrime atsakingai ir tikimės, kad viskas bus gerai“, – sakė laikinai vyriausiojo trenerio pareigas einantis Virmantas Lemežis.

Iki starto Europoje komandos sudėtis žada būti papildyta.

„Laukiame, kol atsidarys perėjimų langas, o tada stiprinsimės. Kandidatų yra, bet kol kas jų neįvardinsiu“, – sakė V.Lemežis. Be to, iki starto Europoje turėtų pasveikti vienas šio sezono „Trakų“ lyderių Modestas Vorobjovas.

Nulinio Europos lygos etapo rungtynės bus žaidžiamos birželio 28 ir liepos 5 dienomis. Kitos Lietuvos komandos „Žalgiris“ ir „Stumbras“ šį turnyrą pradės dviem savaitėmis vėliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)