Rungtynėse dėl trečios vietos amerikiečiai 4-1 pranoko Kanados ledo ritulininkus bei pasaulio čempionato bronzos medalius iškovojo antrą kartą istorijoje.

Šiaurės Amerikos ledo ritulio žvaigždžių akistata buvo itin atkakli, o nugalėtojai sprendėsi trečiojo kėlinio pabaigoje. Pergalingu tapo Nicko Bonino įvartis likus žaisti 6 minutes.

Persvara išaugo tik per paskutines dvi minutes, kuomet ją padidino Andersas Lee ir Chrisas Kreideris, pasižymėję tuomet, kai savo ginamus vartus paliko Curtisas McElhinney.

JAV nacionalinė komanda pirmą kartą į priekį buvo išsiveržusi antrojo kėlinio viduryje, kai pasinaudojęs kanadiečių gynėjo klaida į vartus ritulį pasiuntė Ch. Kreideris.

To paties antrojo kėlinio pabaigoje rezultatas buvo išlygintas, kai Keithą Kingaidą nuginklavo Marcas-Edouardas Vlasicas, bet jo tikslus smūgis Kanados išsigelbėjimu netapo.

Čempionato finale dėl aukso medalių 21.15 val. kovos Švedijos ir Šveicarijos rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)