Šių metų pirmenybėse matysime platesnę komandų geografiją. Lietuvos mažojo futbolo čempionate pirmą kartą dalyvaus komandos iš Panevėžio (FK „Orfa“), Jurbarko (FK „Imsrė“) ir Joniškio (SC SANED).

Taip pat dėl Lietuvos čempionų vardo kovos keturios Vilniaus komandos („El Dorado“, „Eagle Team – Žibintas“, FK „Riešė“ ir FK „Rytas“) bei ekipos iš Telšių (FK „Telšiai“), Šilalės („FK „Šilalė – Prolain“), Varėnos (FK „Merkys“), Klaipėdos (FC „Suoliukas), Alytaus (FK RESE) ir Plungės (FC OSS). Praėjusių metų čempiono titulą sieks apginti ir Kauno atstovai (FK „Arsenalas“).

Taigi, iš viso šiais metais Lietuvos mažojo futbolo 7x7 čempionate dalyvaus keturiolika komandų, o tai yra dvejomis komandomis daugiau nei pernai.

Pirmasis Lietuvos mažojo futbolo čempionato etapas vyks Alytuje, kur visos komandos sužais po dvi rungtynes. Pusę šių rungtynių bus galima tiesiogiai stebėti per Delfi TV arba Lietuvos mažojo futbolo asociacijos facebook paskyroje.

„Laukia tikrai įdomus čempionatas. Mažojo futbolo komandos kiekvienais metais stiprėja ir tobulėja, todėl esu tikras, kad šiais metais intriga dėl čempiono titulo bus dar didesnė nei praėjusiais metais, nors ir praėjusiais metais intriga skųstis tikrai negalėjome“, – sakė Lietuvos mažojo futbolo asociacijos prezidentas Kęstutis Bagonas.

Rungtynes bus galima stebėti ne tik iš namų, bet ir atvykus į Alytų, kur fanų lauks ne tik geras futbolas, bet ir gardus kavinės-picerijos „Fortūna“ maistas ir gaivinantys gėrimai.

Šiais metais Lietuvos mažojo futbolo čempionato etapai bus žaidžiami ne tik Alytuje, bet ir Telšiuose (birželio 2 d.), Šilalėje (birželio 16 d.), Varėnoje (rugsėjo 15 d.) ir Druskininkuose (rugsėjo 29 d.). Dar vienas papildomas etapas bus sužaistas rugpjūčio 25 dieną, tačiau kol kas nėra nuspręsta, kuriame mieste jis įvyks.

Norint plačiau susipažinti su kiekvienu Lietuvos čempionato dalyviu, visą informaciją rasite Lietuvos mažojo futbolo asociacijos puslapyje www.minifutbolas.lt.

Alytaus etapo tvarkaraštis (gegužės 19 d.):

12:00 val. El Dorado (Vilnius) vs FK Merkys (Varėna) ir FK Rytas (Vilnius) vs FK RESE (Alytus)

13:00 val. FK Arsenalas (Kaunas) vs FK Orfa (Panevėžys) ir Eagle Team-Žibintas (Vilnius) vs FC OSS (Plungė)

14:00 val. SC SANED (Joniškis) vs FC Suoliukas (Klaipėda) ir FK Telšiai (Telšiai) vs FK Imsrė (Jurbarkas)

15:00 val. FK Riešė (Vilnius) vs FK Šilalė – Prolain (Šilalė) ir FK Merkys (Varėna) vs FK Arsenalas (Kaunas)

16:00 val. FK Orfa (Panevėžys) vs FK Rytas (Vilnius) ir FC OSS (Plungė) vs El Dorado (Vilnius)

17:00 val. FK Imsrė (Jurbarkas) vs Eagle Team – Žibintas (Vilnius) ir FK RESE (Alytus) vs SC SANED (Joniškis)

18:00 val. FK Telšiai (Telšiai) vs FK Šilalė – Prolain (Šilalė) ir FC Suoliukas (Klaipėda) vs FK Riešė (Vilnius)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)