Kasmet nemokamos pasiruošimo treniruotės sulaukia didelio susidomėjimo. Vis dėlto, skirtingai nuo praeitų metų, šiemet iki pat rugsėjo nemokamai pasiruošti svarbiausiam savo startui kviečia net 8 bėgimo klubai.

Kai kurie klubai yra itin uždari ir paprastai naujų narių nepriima. Vis dėlto, specialiai jubiliejinio 15-ojo maratono Vilniuje proga, padės pasiruošti labiausiai to siekiantiems mėgėjams.
Kaip viskas vyksta?

Žemiau pateikiamas sąrašas bėgimo klubų sąrašas, kuriuose visą vasarą galima treniruotis nemokamai. Tereikia išsirinkti klubą, kurio vertybės, treniruočių grafikas ir vieta Jums yra tinkamiausia.

Kiekvienas bėgikas gali individualiai sukontaktuoti su pasirinktu bėgimo klubu. Atsižvelgdami į motyvaciją ir norinčiųjų skaičių, treneriai pakviečia tinkamiausius kandidatus, kuriems padeda nemokamai pasiruošti pasirinktai distancijai „Danske Bank Vilniaus maratone“ rugsėjo 9 d.

Išsirink sau tinkamiausią bėgimo klubą ir susitark asmeniškai dėl nemokamų treniruočių.

BĖGIMO KLUBAI kviečiantys į profesionalias treniruotes su treneriais

1. F.O.C.U.S. running

F.O.C.U.S. running – vidutinių ir ilgų distancijų (pusės maratono bei maratono) bėgikus neprofesionalus treniruojantis ir vienijantis klubas. Rezultatų padeda siekti net trys bėgimo treneriai – tarp jų ir nacionalinis maratono rekordininkas Česlovas Kundrotas, šiuo metu treniruojantis ne tik mus, bet ir greičiausią Lietuvos maratono bėgikę Dianą Lobačevskę.

Klubo treneriai ir nariai įsitikinę, jog bėgti gali kiekvienas – svarbiausia noras tobulėti. O pasiruošti „Danske Bank Vilniaus maratonui“ kviečia net 30 maratono ir pusmaratonio distancijai besiruošiančių bėgikų.

Treneris: Česlovas Kundrotas ir Rimas Slapšys

Facebook: https://www.facebook.com/FOCUS-club-599184800096129/
Svetainė: http://focusclub.lt/

2. VOLVERE RUN

Jeigu tu esi patyręs ar pradedantysis bėgikas ir tau atsibodo bėgioti vienam, kviečiame Jus prisijungti prie mūsų sportuoti kartu su treneriu Vitalijumi Kozlovu.
Klubas mielai priims išsikeltus tikslus pasiryžusius pasiekti bėgikus. Laukia bazinis darbas + specialus darbas: organizuojamos aerobinio, anaerobinio bei mišraus darbo treniruotes. Dėmesys skiriamas bendram fiziniam parengimui.

Klubas nemokai padės pasiruošti:

1-2 bėgikams 4,2k distancijai
3-5 bėgikams 10 km distancijai
6-9 bėgikams pusmaratonio distancijai
Maratono distancijai besiruošiantiems bėgikams.

Treneris: Vitalij Kozlov

Facebook: https://www.facebook.com/volvererun/
Svetainė: http://volvererun.lt/

3. MILLION STEPS

Tai bėgimo klubas-mokykla vienija bėgimo mėgėjus ir organizuoja treniruotes pradedantiesiems ir profesionalams. Klubo tikslas, treniruojantis kartu su treneriais, tris kart olimpinių žaidynių dalyviu Tadu Šuškevičiumi ir profesionaliu maratonininku Ignu Brasevičiumi, pasiekti kiekvieno nario užsibrėžtų asmeninių tikslų.

Į treniruotes kviečiami prisijungti pradedantieji bėgikai ir profesionalai. Kiekvienai distancijai (maratonui, pusmaratoniui, 10 km ir 4,2 km) klubas nemokamoms treniruotėms šiemet priima nuo 1 iki 2 žmonių

Treneriai: Ignas Brasevičius ir Tadas Šuškevičius

Facebook: https://www.facebook.com/millionstepsrunning/
Instagram: https://www.instagram.com/millionsteps_runners/

4. NEKO RUNNERS

Tai bėgimo klubas, kurio filosofija ir vertybės paremtos atsidavimu ir nuoširdžiu užsibrėžtų tikslų siekimu. „Neko Runners“ vienija noras tobulėti, protingai treniruotis, būti motyvuotoje bendruomenėje ir džiaugtis pasiektais rezultatais.

Klubas laukia panašių į save: stiprios dedikacijos ir atsakingo nuoširdaus darbo nebijančių žmonių, norinčių įveikti maratoną Vilniuje ir pasiekti geriausią asmeninį laiką. Treneris Dalius Pavliukovičius padės 2-3 maratono distancijoje savo asmeninio rezultato ketinantiems siekti bėgikams.

Treneris: Dalius Pavliukovičius

Facebook: https://www.facebook.com/nekorunners/
Instagram: https://www.instagram.com/nekorunners/

5. VILNIAUS BĖGIMO KLUBAS

Tai bėgimo klubas, kuriame renkasi stipri bendruomenė – žmonės, kurie nori sportuoti, sveikai gyventi, atrasti dalyvavimo varžybose džiaugsmą ir siekti asmeninių rezultatų.

„Vilniaus bėgimo klubas“ padės 3 bėgikams, jau turintiems 10km ir pusmaratonio patirtį, pasiruošti ir įveikti pirmąjį maratoną. Jiems bus sudaromas individualus treniruočių planas. Šiuo metu bėgikai jau turėtų būti fiziškai pasirengę įveikti 10 km ar pusės maratono distanciją.

Klubas papildomai rengs atviras masines treniruotes birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais.

Treneris: Karolis Urbelionis

Facebook: https://www.facebook.com/vilniausbegimoklubas/
Instagram: https://www.instagram.com/vilniausbegimoklubas/?hl=en

BĖGIMO KLUBAI kviečiantys bėgioti kartu

6. ŠVIESOS KARIAI

Jau 14 metų gyvuojantis bėgikų klubas. Klubo nariai nuolat bėgioja ilgus nuotolius.

Du kartus per savaitę (antradieniais 9 val. ryto, sekmadieniais 8 val. ryto) pagal Nerį nuo Seimo Tilto iki Trinapolio Vienuolyno ir atgal, viso 18 km. Prisijungti ir palikti bėgimą galima bet kurioje vietoje. Trenerio nėra, tiesiog bėgama su mumis, tempas lėtas, tad laisvai galima kalbėtis.

Nors griežtų apribojimų nėra. Bendravimas su „Šviesos kariais“ padės pasiruošti maratono ar pusmaratonio iššūkiui psichologiškai. Klubo nariai įsitikinę, kad su jais nuolat bėgiojantis žmogus maratoną tikrai įveiks.

Facebook: https://www.facebook.com/sviesoskariai/
Svetainė: http://www.sviesoskariai.lt/lt/klubo-treniruotes/

7. CAPITAL RUNNERS VILNIUS

Miesto bėgikai, propaguojantys kūno-kultūrą – smagų bėgimą mieste su kultūrine pažintimi. Kiekvieną trečiadienį 18.30 val. bėgikai renkasi skirtingose Vilniaus miesto vietose, bėga drauge pasirinktoje greičio grupėje, o vėliau susitinka su įdomiais žmonėmis, lankosi išskirtinėse vietose.

Tai socialinis bėgimas, skirtas atsipalaidavimui ar bėgimui su išskirtine bendruomene.

Facebook: https://www.facebook.com/capitalrunners
Instagram: https://www.instagram.com/capitalrunners

8. BĖGIMO KLUBAS

Esame bendruomenė bėgimą mėgstančių žmonių. Trenerių neturime, bet bėgiojame kartu. Tiesiog jungiamės ir bėgame! Klubo atstovai susitinka bėgioti Marijampolėje, Klaipėdoje, Plungėje, Kaune, Karmėlavoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Jonavoje, Vilniuje.

Facebook: www.facebook.com/Begimo-Klubas-678964748826406/
Instagram: https://www.instagram.com/begimoklubas_/?hl=en

Klubų sąrašas bus nuolat pildomas, o treneriai ir bėgimo klubai visoje Lietuvoje skatinami susisiekti su organizatoriais ir taip pat padėti mėgėjams pasiruošti jubiliejiniam „Danske Bank Vilniaus maratonui“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)