Kaip pranešė antradienį televizijos kanalas ABC, šalyje tebėra mažiausiai 19 sportininkų iš Kamerūno, Ugandos, Ganos, Ruandos ir Siera Leonės.

Jie dalyvavo Sandraugos žaidynėse Gold Kosto mieste. Jų vizų galiojimo laikas baigiasi vidurnaktį iš gegužės 15-osios į 16-ąją vietos laiku.

„Jeigu jie pažeis vizų režimą, tai jų atžvilgiu bus imtasi priverstinių priemonių, – įspėjo Australijos ministras. – Jie, kaip ir bet kas kitas, privalo laikytis mūsų šalies įstatymų“.

Naujausiais žiniasklaidos pranešimais, antradienį keli sportininkai iš Kamerūno pasirodė viename iš pietinių Sidnėjaus priemiesčių ir kreipėsi į juridinę firmą, kuri specializuojasi pabėgėlių statuso suteikimo užsieniečiams klausimais.

Sandraugos XXI žaidynėse dalyvavo daugiau kaip 6 tūkstančiai sportininkų iš 71 šalies ir teritorijos, praeityje priklausiusios Britanijos imperijai, o dabar sudarančios suverenių valstybių Sandraugą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)