Retai taip Lietuvoje būna, bet šįkart nei organizatoriams, nei žaidėjoms nereikėjo rūpintis prognozėmis: oras buvo tiesiog tobulas. Turnyrai pirmąkart vyko savaitgalį, todėl šalia aikštelių buvo galima išvysti daug palaikančių, skatinančių ir patariančių vyrų.

Į tradicinius „Bobų pavasario Dubingiuose“ turnyrus moterys atvyko iš Vilniaus, Kauno, Utenos, Kėdainių ir Mažeikių. Itin atkaklios buvo moterų dvejetų teniso turnyro pusfinalių kovos. Pirmajame pusfinalyje Eglė Vindašiūtė-Narbutė ir Irma Stankevičienė rezultatu 6:4, 6:4 nugalėjo Raimondą Genienę ir Daivą Zubrutę. Antrajame pusfinalyje Jolanta Remeikienė ir Vilma Drungienė rezultatu 6:4, 7:5 įveikė Violetą Matulaitienę ir Džemilę Sapiežinskienę.

Moterų dvejetų teniso turnyro „Bobų pavasaris Dubingiuose 2018“ nugalėtojomis tapo daugkartinės tokių turnyrų čempionės Jolanta Remeikienė ir Vilma Drungienė. Antrąją vietą užėmė Eglė Vindašiūtė-Narbutė ir Irma Stankevičienė, o trečiąją – Violeta Matulaitienė ir Džemilė Sapiežinskienė.

Padelio turnyro dalyvės pradžioje rungtyniavo pogrupiuose, o po to vyko finaliniai susitikimai. Moterų dvejetų padelio turnyro „Bobų pavasaris Dubingiuose 2018“ nugalėtojomis tapo Dalia Geleževičienė ir Rasa Butrimaitė, finale 6:2, 6:4 nugalėjusios Rūtą Balalytę ir Lukreciją Duonėlaitę. Rungtynėse dėl trečiosios vietos Diana Ramanauskaitė ir Laura Mazaliauskaitė rezultatu 6:2, 6:4 laimėjo prieš Daivą Raginytę ir Dalią Burokaitę.

Visos prizininkės buvo apdovanotos gražiomis taurėmis bei „Žiedės“ natūralia kosmetika. Po turnyro moterys lepinosi saulės voniomis, o drąsiausios netgi išsimaudė Asvejos ežere. Taip pat turnyrų dalyvės galėjo pasilepinti masažu ar atsipalaiduoti pirtyje, o vakare joms koncertavo gitaristas Adriano Trindade (Brazilija).

Teniso ir padelio žaidėjų keliai išsiskyrė iki „Bobų vasaros“ turnyro, tačiau iki jo vasarą žaidėjos dalyvaus dar daugelyje turnyrų. Jau po savaitės teniso mėgėjos varžysis Druskininkuose, o padelio mėgėjos po dviejų savaičių rungtyniaus „LPF Vasaros taurės“ II etapo varžybose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją