Pergalingą įvartį 64-ąją min. pelnė 21-erių metų Bostono „Bruins“ puolėjas Davidas Pastrnakas.

.@NHLBruins sniper David Pastrnak scores the OT winner for Team 🇨🇿 to give them a 4-3 victory over Team 🇷🇺. Pastrnak and #NHLBruins teammate David Krejci combine for 7 points in the win.#IIHFWorlds🏒 pic.twitter.com/snUH3DkYEI— TSN (@TSN_Sports) May 10, 2018

D. Pastrnakui tai buvo itin sėkmingos rungtynes, nes be pergalingo metimo jis pasižymėjo dar vienu įvarčiu ir atliktu rezultatyviu perdavimu.

Pirmą nesėkmę patyrusi Rusija (10 tšk.) grupėje užima antrąją vietą, o trečią sykį po pratęsimo laimėję čekai (6 tšk.) yra penkti. Pirmauja nugalėtojų titulą ginantys Švedijos ledo ritulininkai, kol kas vieninteliai čempionate niekam nedovanoję nė taško ir jų turintys 12.

Tuo metu B grupėje trečią pergalę į savo sąskaitą įsirašė ir į antrą vietą su 10 taškų turnyro lentelėje pakilo Kanados rinktinė, 5:0 (3:0, 1:0, 1:0) sutriuškinusi Norvegiją.

21-erių metų Edmontono „Oilers“ komandos puolėjas Connoras McDavidas pelnė tris įvarčius.

Norvegija su 3 taškais grupėje lieka septinta.

Čempionate dalyvauja 16 rinktinių, suskirstytų į dvi grupes. Į atkrintamąsias varžybas pateks po keturias geriausias grupių ekipas. Dvi prasčiausiai pasirodysiančios komandos iškris į I diviziono A grupę.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)