31-erių futbolininkas per Turkijos čempionato rungtynes su „Sivasspor“ komanda nesuvaldė nervų ir už tai turės brangiai sumokėti.

Šoninį aikštės arbitrą į krūtinę pastūmęs, jam ir kitiems mačo teisėjams grasinęs A. Turanas iš Turkijos čempionato rengėjų sulaukė rekordinės bausmės.

Turkui teks sumokėti maždaug 8000 eurų baudą, tačiau svarbiausia nuobaudos dalis šiuo atveju yra diskvalifikacija.

A. Turanas suspenduojamas net 16 rungtynių – tai reiškia, kad saugas praleis net tik šio sezono pabaigą, bet beveik pusę 2018-2019 m. čempionato.

Incidentas įvyko paskutinę rungtynių minutę, kai „Sivasspor“ komanda išlygino rezultatą, o pratrūkęs A. Turanas iškoneveikė arbitrus ir prieš save išvydo raudoną kortelę.

Arda Turan loses it after #Sivasspor draw and is sent off ❌🇹🇷 pic.twitter.com/w1bwaV6efL— Bruno Bottaro (@br1bottaro) May 4, 2018

10 rungtynių diskvalifikacija turkui skirta už arbitro stūmimą, 3 – už įžeidimus ir dar 3 – už grasinimus (viso – 16 rungtynių).

Anot ivykio liudininkų, arbitrą A. Turanas išvadino „kalės vaiku“.

„Barcelonos“ komandoje anksčiau tik labai epizodinį vaidmenį atlikdavęs, o šį sezoną apskritai nė vienų rungtynių nesužaidęs A. Turanas Stambulo klubui buvo išnuomotas šių metų sausį. „Basaksehir“ komandoje jis sužaidė 11 rungtynių, pelnė 2 įvarčius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)