Kuklūs aukščiausiojo diviziono naujokai trečiadienį į Londono „Stamford Bridge“ stadioną atvyko nusiteikę dėl galimybės pratęsti pažintį su „Premier“ lyga kautis nagais ir dantimis.

Nors „Chelsea“ turėjo didelį pranašumą visose statistikos kategorijose, „Huddersfield“ futbolininkai pirmieji kėlė rankas į viršų po taiklaus belgo Laurento Depoitre smūgio 50-ą min.

Po 12 min. ispanas Marcosas Alonso išlygino rezultatą, ir „aristokratai“ užgulė varžovų baudos aikštelę. Šturmas buvo ilgas, teisėjas pridėjo 6 min., bet bet svečiai gynėsi iš paskutiniųjų: gelbėjo ir gynėjai, ir vartininkas Jonas Losslas, ir virpstas.

Rezultatas 1:1 „Huddersfield“ atnešė tašką, garantuojantį išlikimą „Premier“ lygoje: likus turui iki sezono pabaigos 16-ą vietą užimantis klubas nebenukris žemiau saugios 17-os pozicijos. Tai reiškia, kad žemesniame divizione mažiausiai metus kartu su vilčių jau nebeturinčiais „Stoke“ ir „West Brom“ futbolininkais teks praleisti „Swansea“ arba „Southampton“ ekipoms.

Tuo metu kitoje turnyro lentelės pusėje „Tottenham Hotspur“ iškovota pergalė 1:0 prieš „Newcastle United“ į nemalonią padėtį pastato penktoje pozicijoje liekantį „Chelsea“ (70 tšk.).

„Tottenham Hotspur“ (74 tšk.) nebenukris žemiau ketvirtos vietos, tad A. Conte auklėtiniai gali tikėtis aplenkti nebent „Liverpool“ (72 tšk.).

Paskutiniame ture jiems bus būtina pergalė prieš „Newcastle United“ ir „Liverpool“ nesėkmė mače su „Brighton“.

Tuo metu Jurgeno Kloppo treniruojama komanda kelialapį į kito sezono Čempionų lygą dar galės pelnyti ir laimėdama šio sezono finalą prieš Madrido „Real“ (Ispanija).

Rezultatai

„Chelsea“ 1 – 1 „Huddersfield“
50' [0 – 1] Laurentas Depoitre
62' [1 – 1] Marcosas Alonso

„Leicester City“ 3 – 1 „Arsenal“
14' [1 – 0] Kelechi Iheanacho
53' [1 – 1] Pierre'as-Emerickas Aubameyangas
76' [2 – 1] Jamie Vardy
90' [3 – 1] Riyadas Mahrezas
15' pašalintas Konstantinas Mavropanas („Arsenal“)

„Manchester City“ 3 – 1 „Brighton“
16' [1 – 0] Danilo
20' [1 – 1] Jose Leonardo Ulloa
34' [2 – 1] Bernardo Silva
72' [3 – 1] Fernandinho

„Tottenham Hotspur“ 1 – 0 „Newcastle United“
50' [1 – 0] Harry Kane'as

"Premier" lygos lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)