90-ą rungtynių minutę abu futbolininkai išvydo raudonas korteles. T. Kobayashi – už įkandimą, o B. Spietinis – už varžovo nustūmimą. Rungtynėms teisėjavęs Mantas Pomeckis iš karto nepastebėjo, kaip japonas suleido dantis varžovui į krūtinę. T. Kobayashi iš aikštės buvo išvytas buvo tik „Dainavos“ gynėjui parodžius įkandimo žymę.

„Kažkuris kitas „Nevėžio“ legionierius pradėjo kažką man sakyti, aš į jį atsisukau, o tas japonas pribėgęs pradėjo man kąsti. Aš jį nustūmiau, o jis pradėjo vaidinti, kad aš jam trenkiau ir už tai gavau raudoną kortelę. Kol neparodžiau dantų žymių, tol jam kortelės arbitrai nerodė“, – oficialioje klubo interneto svetainėje cituojamas B. Spietinis.

Lietuvos futbolo federacija (LFF) informavo „Dainavos“ klubą, jog dėl B. Spietinio veiksmų pradėjo tyrimą. Analogišką laišką gavo ir „Nevėžio“ klubas.

Rungtynes Kėdainiuose 2:0 laimėjo lygos lyderė „Dainava“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)