Tai paaiškėjo naktį iš pirmadienio į antradienį, kai Rytų konferencijos šeštosiose pusfinalio rungtynėse titulą gynę „Penguins“ ledo ritulininkai po pratęsimo namie 1:2 (0:0, 1:1, 0:0; 0:1) nusileido „Washington Capitals“.

Ši nesėkmė lėmė, kad „pingvinai“ seriją iki keturių pergalių pralaimėjo 2-4.

23-iąją min. svečius į priekį išvedė Alexas Chiassonas, o 32-ąją min. rezultatą išlygino Krisas Letangas. Pergalingą įvartį 6-ąją pratęsimo min. pelnė Jevgenijus Kuznecovas.

„Aš išgyvenu neįtikėtinas emocijas. Bet kuris patekimas į kitą atkrintamųjų etapą jau yra pasiekimas. Tačiau patekimas į konferencijos finalą – tai jau kažkas ypatingo. O kai dar įmuši lemiamą įvartį... Man sunku žodžiais apsakyti dabartinę savo būseną“, – kalbėjo 25-erių metų pergalingo įvarčio autorius iš Rusijos.

Pirmą kartą per savo karjerą į Rytų konferencijos finalą pateko kita Rusijos ledo ritulio žvaigždė – nuo 2005-ųjų NHL lygoje žaidžiantis ir visą šį laiką Vašingtono komandai atstovaujantis Aleksandras Ovečkinas.

„Mes visuomet tikėjome savo jėgomis. Tikėjome vienas kitu. Nesvarbu, kas buvo praeityje, dabar turime naują tikslą“, – kalbėjo 32-ejų ledo ritulininkas.

Rytų konferencijos finale „Capitals“ žais su „Tampa Bay Lightning“ (1) ekipa.

Vakarų konferencijos pusfinalyje „Nashville Predators“ (1) klubas svečiuose 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) įveikė „Winnipeg Jets“ (2) ledo ritulininkus ir išlygino serijos rezultatą 3-3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)