Šią informaciją pirmadienį išplatino UEFA arbitrų komitetas.

Nuo 2009-ųjų elitinėse tarptautinėse varžybose teisėjaujantis M. Mažičius šį sezoną jau teisėjavo penkerioms UEFA Čempionų lygos rungtynėms, tačiau nė vienose iš jų nežaidė būsimi finalininkai.

Teisėjas dirbo 2014-ųjų pasaulio čempionate Brazilijoje, yra paskirtas teisėjauti ir šių metų planetos pirmenybėms Rusijoje.

Pernai M. Mažičius teisėjavo taip pat Rusijoje vykusio FIFA Konfederacijų taurės turnyro finalo rungtynėms tarp Vokietijos ir Čilės.

Gegužės 26-ąją Kijeve vyksiančiame mače tarp „Real“ ir „Liverpool“ M. Mažičiui talkins asistentai iš Serbijos ir Prancūzijos.

Primename, kad pastarajame UEFA Čempionų lygos sezone teisėjavimo skandalų netrūksta. Incidentas užfiksuotas ir praėjusios savaitės UEFA Europos taurės pusfinalio rungtynėse, kai arbitrų klaida prisidėjo prie Marselio ekipos išsigelbėjimo Austrijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)