Jose jau anksčiau čempionės titulą užsitikrinusi „Barcelona“ ir Madrido „Real“ klubas, kuris šiuo metu žengia trečias, išsiskyrė taikiai – 2:2 (1:1).

Šeimininkai pirmavo po 10 minutę kontratakos metu įmušto Luiso Suarezo įvarčio, bet jau 14 min. Cristiano Ronaldo iš labai arti rezultatą išlygino – 1:1.

Baigiantis pirmam kėliniui, 45+3 min., iš aikštės už nesportišką elgesį prieš Marcelo buvo išvarytas Sergi Roberto.

Tačiau net ir dešimtyje likusi „Barca“ rado jėgų dar kartą persverti rezultatą savo naudai: 52 min. tą padarė puikią techniką pademonstravęs Lionelis Messi.

Vis dėlto „Barcelonai“ nepavyko išsaugoti persvaros – ją 72 min. tolimu šūviu panaikino Garethas Bale'as. Galutinis rezultatas – 2:2.

Likus sužaisti po tris mačus „Barca“ turi 87 taškus, o „Real“ – 72.

Pirmame rate pajėgesni buvo katalonai – jie Santiago Bernabeu tvirtovėje „Real“ pranoko net 3:0.

Beje, sekmadienį netikėtą nesėkmę patyrė UEFA Europos lygos finalininkai Madrido „Atletico“ futbolininkai, kurie savo aikštėje 0:2 (0:0) nusileido Barselonos „Espanyol“ ekipai, bet su 75 taškais išsaugojo antrą poziciją.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)