Turnyro lyderiai ir šešiskart iš eilės „Serie A“ čempionai Turino „Juventus“ futbolininkai namuose 3:1 (0:1) palaužė „Bologną“ ekipą ir atsidūrė per sprindį nuo dar vieno titulo.

Tiesa, pergalė nebuvo lengva: sužaidus pusvalandį atlikdamas perdavimą suklydo 40-metis Gianluigi Buffonas, o Daniele Rugani, gelbėdamas situaciją, baudos aikštelėje pargriovė varžovą.

Itin techniškai 11 metrų baudinį išpildęs Simone Verdi 30 min. išvedė „Bologna“ į priekį – 0:1.

„Juventus“ atsitiesė tik po pertraukos ir irgi ne be oponentų pagalbos: 52 min. kamuolį į savo vartus netyčia nukreipė gynėjas Sebastianas De Maio.

Netrukus „Juve“ ir persvėrė rezultatą savo naudai: 63 min. pasižymėjo Sami Khedira, o 69 min. tikslus buvo Paulo Dybala.

Po šios pergalės Turino komanda su 91 tašku prieš antroje vietoje esantį „Napolį“ (84 tšk.) pirmauja 7 taškais, tad jau sekmadienį gali užsitikrini čempionės vardą.

Kitoje šeštadienio dvikovoje AC „Milan“ savo aikštėje 4:1 (2:0) pranoko Veronos „Hellas“ ekipą ir pakilo į šeštą poziciją.

Milaniečių gretose po įvartį pelnė Hakanas Calhanoglu, Patrickas Cutrone, Ignazio Abate ir Fabio Borini.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)