Gegužės 26 dieną Kijeve atakuojančiu žaidimu žavinti „Liverpool“ komanda mėgins sustabdyti trečio iš eilės Čempionų lygos trofėjaus siekiantį Madrido „Real“ klubą. Pastarasis pusfinalyje bendru rezultatu 4:3 įveikė Miuncheno „Bayern“.

„Liverpool“ ne tik sieks sustabdyti karališkąjį ispanų klubą, bet ir nutraukti 6 metus trunkantį titulų badą. Šis trofėjus būtų pirmasis „raudoniesiems“ vadovaujant charizmatiškajam vokiečiui J. Kloppui.

YYEEEEESSSSSSSSSS!!!! Kiev here we come!!! 🙌🙌🙌 pic.twitter.com/NIVKjLHCiy— Liverpool FC (@LFC) May 2, 2018

„Žaidėme Lygos taurės finale, tačiau nelaimėjome. Gatvėje sutikę mane žmonės nesako: „Ačiū už tai, kad atvedėte komandą į finalą“. Mes taip pat žaidėm Europos lygos finale. Tačiau po šių rungtynių nebuvo jokių trofėjų. Jie nekabina sidabro medalių mūsų treniruočių bazėje. Gaila, bet toks žaidimas. Patekti į finalą šaunu, bet laimėti ten – dar geriau. Būsime pasirengę“, – po pusfinalio rungtynių Romoje kalbėjo J. Kloppas.

„Jei kalbėsime apie patirtį, „Real“ finaluose žaidė keturis kartus per pastaruosius 5 metus. Jie yra tikrai labiau patyrę nei mes. Tačiau mes būsime išties „užsivedę“, kiek tik galite įsivaizduoti, – tikino „Liverpool“ strategas. – Laukiame finalo, bet dar du Čempionų lygos pusfinalio vertus mačus turėsime „Premier“ lygoje. Po to bus dvi savaitės pasirengimo finalui ir tą laiką išnaudosime su kaupu“.

Jis teigė, kad patekti į finalą gali planuoti tokios komandos kaip „Real“, „Bayern“ ar „Barcelona“, kurios nuolat yra tarp keturių stipriausiųjų, tačiau Liverpulio ekipai tai visiškai netikėta.

J. Kloppas priminė, kad „Liverpool“ iš pradžių turėjo įveikti kvalifikacinį barjerą, kad žaistų Čempionų lygoje, o po solidaus pasirodymo grupėje prasidėjo pasakiškas žygis atkrintamosiose varžybose.

„Tai dabar skamba beprotiškai. Esu labai laimingas dėl žaidėjų, klubo ir sirgalių. Tai fantastiškas žygis ir žinia, kad vyksime į Kijevą, verčia iš koto, bet tai – tiesa. Būsime pasirengę“, – kalbėjo vokiečių treneris, pakeliui į finalą su savo auklėtiniais eliminavęs „Porto“, Anglijos čempionę „Manchester City“ ir „Romą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)