68-erių metų specialistas trenerio karjerą pradėjo Prancūzijoje, o nuo 1996 metų dirbo „Arsenal“ ekipoje, su kuria tris kartus triumfavo „Premier“ lygoje (1998, 2002 ir 2004 m.), po septynis sykius iškovojo FA ir „FA Community“ taures.

„Po ilgų svarstymų ir diskusijų su klubu, manau, kad geriausia būtų pasitraukti po šio sezono. Esu dėkingas klubui, kad galėjau atiduoti tiek metų. Man pavyko įgyvendinti visus įsipareigojimus. Noriu taip pat padėkoti personalui, žaidėjams, vadovams ir gerbėjams, kurie šį klubą padarė tokiu ypatingu. Linkiu visiems likti su komanda ir siekti aukštų rezultatų“, - sakė A. Wengeras.

„Tai yra viena sunkiausių dienų, kurią turėjome per mūsų metus kartu. Viena iš pagrindinių priežasčių, dėl ko investavome į klubą, buvo ta, kad A. Wengeras prisijungė prie ekipos. Jo ilgaamžiškumas ir nuoseklumas, atiduotas vienam klubui, niekada nebus pamirštas“, - sakė „Arsenal“ savininkas Stanas Kroenke.

„Arsenal“ klubas šiuo metu „Premier“ lygoje užima šeštąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)