J. Jefimovos sportinius laimėjimus keičia naujos pikantiškos istorijos ar jos pačios komentarai.

Prieš mėnesį Atlantoje vykusiose „TYR Pro Swim Series“ varžybose rusė moterų 100 m plaukimo krūtine rungties finale pasiekė antrą geriausią sezono rezultatą pasaulyje (1 min. 6,32 sek.) ir iškovojo sidabro medalį.

Julija antroje distancijos pusėje nusileido tik amerikietei Molly Hannis (1 min. 6,09 sek.).

O štai po sėkmingo starto praėjus kelioms savaitėms ji viename socialiniame tinkle pasidalino savo nuotrauka, kurioje ji – tik su bikiniu.

„Kalba, kad plaukikių blogos figūros! Ir ką dabar daryti? Kaip toliau gyventi???“, – ironiškai klausia ji, demonstruodama tobulą kūną.

Nuotrauka patiko net 20 tūkstančių jos gerbėjų, taigi plaukikė turėjo likti patenkinta.

Tačiau tuo ji neapsiribojo ir pratęsė savo linksmybes.

„Dirbk sunkiai, o ilsėkis dar sunkiau“, – tokiu šūkiu-patarimu pasidalino ji prie nuotraukos iš vieno vakarėlio Las Vegase.

Nuotraukoje – J. Jefimova, vilkinti geltonos spalvos bikinį, šoka aplink stulpą, o besilinksminantys vakarėlio dalyviai mirksta vandenyje ir ja grožisi.

Rusijos plaukimo žvaigždė, kuriai antradienį sukanka 26-eri metai, pratęsė savo laisvąją programą ir kartu su keliomis draugėmis iš statinių ragavo Malibu vyną.

Šis vaizdas neturėtų žavėti jos komandos, nes visai neseniai J. Jefimova JAV buvo sučiupta prie vairo lengvai apsvaigusi nuo alkoholio ir naktį turėjo praleisti areštinėje, kol galiausiai buvo paleista už 5 tūkst. dolerių užstatą.

Panašu, kad ši nemaloni patirtis Julijos pernelyg nepaveikė ir ji ir toliau nevengia pažeisti, jei ne įstatymų, tai bent jau sportinio režimo.

Work hard, rest hard💥👻💃🏻 #weekend #vegas

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93) on Mar 25, 2018 at 9:24pm PDT

NYE 2018🎉

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93) on Jan 11, 2018 at 2:00am PST

Seek what sets your soul on fire. 💙

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93) on Dec 19, 2017 at 10:48am PST

✨💫 Ph @soldak_ MUAH @businskaya_stylist Dress @luxdressrent

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93) on Sep 9, 2017 at 10:14am PDT

Sundays are for staying in bed. 🛏 Ph @soldak_ ❤️

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93) on Oct 1, 2017 at 10:57am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)