Garsiojo San Paulo „Palmeiras“ auklėtinis buvo laikomas vienu talentingiausių savo kartos žaidėjų, buvo kviečiamas į Brazilijos 20-mečių rinktinę. Vienu metu kalbėta, kad juo aktyviai domisi daug garsių Europos klubų, tarp jų – „Milan“, „Napoli“ ir kiti.

2012-aisiais tuomet 18-metį B. Dybalą aktyviai viliojo kitas Brazilijos grandas „Corinthians“, bet jis nusprendė susieti ateitį su „Palmeiras“ dar 3 metams. Perėjimas iš jaunimo futbolo į suaugusiųjų žaidėjui nesusiklostė taip, kaip tikėtasi. „Palmeiras“ pagrindinėje komandoje saugas sužaidė tik keletą rungtynių, vėliau buvo skolinamas kitoms Brazilijos komandoms, o 2015-aisiais buvo persikėlęs į Japonijos Kofu „Ventforet“.

Pasibaigus sutarčiai su „Palmeiras“, B. Dybalas pasuko į Portugaliją ir 2016-2017 m. sezoną praleido „Gil Vicente“ komandoje. 2017-ųjų pabaigoje saugas prisijungė prie Brazilijos antrojoje lygoje rungtyniaujančios „Agua Santa“ komandos, kurioje šiemet sužaidė 4 rungtynes.

Prieš prisijungdamas prie „Sūduvos“ saugas kovo 3-iąją gimtinėje ne tik atšventė 24-ąjį gimtadienį, bet ir tapo tėvu.

„Sūduvoje“ B. Dybalas vilkės 28-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Su pagrindiniu konkurentu „Žalgiriu“ marijampoliečiai susitiks trečiadienį namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)