Aktyviau rungtynes pradėjo PSG futbolininkai. Jiems pirmiems pavyko pelnyti ir pirmąjį įvartį „Santiago Bernabeu“ stadione. 33-ą minutę po Adrieno Rabiot įvarčio PSG pirmavo 1:0.

Po truputį išsijudino ir aikštės šeimininkų puolimo mašina. Kėlinio pabaigoje po baudos aikštelėje neleistinai sustabdyto Toni Krooso prie 11 m baudinio žymos stojo Cristino Ronaldo.

Portugalas stipriu smūgiu į vartų kampą nuginklavo varžovų vartininką ir tuo pačiu pelnė savo 100-ąjį įvartį Čempionų lygoje vilkėdamas „Real“ marškinėlius.

Nuo 2009 metų rugsėjo Madride rungtyniaujantis C. Ronaldo savo sąskaitoje turi daugiau nei 20 įvarčių pranašumą už bet kurį kitą žaidėją. Antroje vietoje su 80 įvarčių Čempionų lygoje rikiuojasi Lionelis Messi.

Abi komandos kūrė pavojingas progas, tačiau sėkmė nusišypsojo baltiesiems. 83-ą minutę laiku ir vietoje atsiradęs C. Ronaldo kojos šlaunimi nukreipė kamuolį į PSG vartus, o dar po trijų minučių rezultatą iki 3:1 padidino Marcelo.

Madrido „Real“ 3 – 1 „Paris Saint-Germain“

33' [0 – 1] Adrienas Rabiot
45' [1 – 1] Cristiano Ronaldo (11 m baudinys)
83' [2 – 1] Cristiano Ronaldo
86' [3 – 1] Marcelo

Jurgeno Klopo auklėtiniai – viena koja ketvirtfinalyje. Portugalijoje vykusiose lietingose rungtynėse „Liverpool“ jau po pirmo kėlinio turėjo 2 įvarčių persvarą, o dar tris pridėję antroje mačo dalyje triumfavo 5:0.

Prie šios pergalės daugiausiai prisidėjo Sadio Mane, pelnęs net tris įvarčius.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos kovo 6 dieną Paryžiuje ir Liverpulyje.

„Porto“ 0 – 3 „Liverpool“

25' [0 – 1] Sadio Mane
29' [0 – 2] Mohamedas Salah
53' [0 – 3] Sadio Mane
70' [0 – 4] Roberto Firmino
85' [0 – 5] Sadio Mane

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)