Naujokas, kuris vokiečių klubui paskolintas iki sezono pabaigos, pasižymėjo 49 min., o pergalę per teisėjo pridėtą laiką (92 min.) įtvirtino Mario Goetze.

Praėjusią savaitę Michy Batshuayi debiutavo dviem įvarčiais, tad per dvejas rungtynes puolėjas pasižymėjo 3 tiksliais smūgiais.

Pergalė „Borussia“ ekipai leido pakilti į trečią turnyro lentelės vietą (37 taškai).

Antrą vietą išsaugojo „RB Leipzig“ futbolininkai, kurie penktadienį 2:0 (1:0) palaužė „Augsburg“ futbolininkus. Šiuo Leipcigo klubas tašku lenkia „Borussia“.

Tuo tarpu čempionato lyderiai Miuncheno „Bayern“ namuose 2:1 (2:1) palaužė Gelzenkircheno „Schalke 04“ futbolininkus ir iškovojo jau 9-tą pergalę iš eilės.

Pergalę „Bayern“ lėmė Roberto Lewandowskio (6 min.) ir Thomo Muellerio (36 min.) įvarčiai. Svečiams 29 min. buvo pavykę rezultatą sušvelninti po Franco Di Santo įvarčio.

Beje, R. Lewandowskis pasižymėjo jau vienuoliktose iš eilės namų rungtynėse ir pakartojo savo trenerio Juppo Heynckeso rekordą, kuris buvo pasiektas dar 1972-73 metais.

Bavarų sąskaitoje – 56 taškai, „Schalke 04“ klubas – 6-tas (34 taškai).

Snaiperių sąskaitoje užtikrintai pirmauja R. Lewandowskis – 19 įvarčių.

Visi 22-o turo rezultatai:

Lėverkuzeno „Bayer“ 0 – 2 Berlyno „Hertha“

Dortmundo „Borussia“ 2 – 0 „Hamburger SV“

Frankfurto „Eintracht“ 4 – 2 Kelno „FC Kioln“

„Hannover“ 96 2 – 1 „Freiburg“

„Hoffenheim“ 4 – 2 „Mainz 05“

Miuncheno „Bayern“ 2 – 1 „Schalke 04“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)