Renginys sulaukė dėmesio, tad organizatoriai nusprendė jį pakartoti ir 2018-aisiais – nusistatykite priminimą vasario 4-ai dienai.

Arba dar geriau – suburkite porą bendraminčių ir su jais nuo kalno leiskitės patys! Už įdėtas pastangas jūsų laukia nemenkas atlygis – šlovė, rėmėjų prizai visiems dalyviams ir didysis prizas laimėjusiai komandai.

Tai bus kelionė į vieną iš didžiųjų „Red Bull“ renginių – pernai metų laimėtojai keliavo į Madride vykusį „Red Bull X Fighters“ finalą.

Susidomėjote? Pirmiausiai pasitikrinkite pasus – dalyvauti leidžiama dalyviams sulaukusiems 18-os ir vyresniems. Tuomet nuspręskite kaip leisitės nuo kalno leisitės – solo, duetu ar trio.

Priėmę sprendimą, siųskite komandos ir būsimų vežėčių aprašymą adresu info@lt.redbull.com, tai padaryti būtina iki sausio 12 dienos imtinai.

O tada – pasigaminkite kūrybišką ir tvirtą transporto priemonę ir su ja vasario 4 d. atvykite į Liepkalnį.

Dalyvauti priimsime tik 35 komandas, kurias atrinkti mums padės teisėjai, tad paskubėkite, nes pernai visi norintys netilpo.

Nors Lietuvoje „Red Bull Jump & Freeze” vyksta tik antrą kartą, pats reiškinys nėra naujovė. Pasaulyje žmonės savadarbėmis transporto priemonėmis nuo snieguoto kalno į baseiną leidžiasi ne pirmus metus. Šios serijos renginiai aplankė netgi tokias egzotiškas šalis kaip Kazachstanas, Turkija ar Egiptas, o prasidėjo viskas nuo Sankt Peterburgo 2011 metais.

Nutrūktgalviška avantiūra reikalauja ir nutrūktgalviškų vedėjų, todėl kaip ir pernai, renginį ves „Radistai“. Muzika rūpinsis DJ Mamania, o dalyvius vertins komisija sudaryta iš „Red Bull“ atletų ir draugų. Tad ruoškit vežėčias ir iki susimatymo Liepkalnyje vasario ketvirtosios popietę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją