Po pirmojo kėlinio „Real“ komanda atsiliko 0:1. Pasinaudojęs vaizdo įrašo sistema, mačo arbitras neįskaitė Casemiro įvarčio. Suirute svečių gretose pasinaudojo šeimininkai – 41 min. juos į priekį išvedė brazilas Romarinho.

Antrojo kėlinio pradžioje arbitras neįskaitė jau „Al Jazira“ komandos įvarčio, o „Real“ žvaigždės suprato, kad juokauti šiose rungtynėse nebegalima.

Svečiai visiškai perėmė iniciatyvą – 53 min. rezultatą išlygino Cristiano Ronaldo, o po eilės smūgių į virpstą ir skersinį Ispanijos komandą į priekį 81 min. išvedė Garethas Bale'as.

„Real“ dominavimas šiame mače buvo totalinis. Svečiai kėlė net 19 kampinių, o šeimininkai – nė vieno. Kamuolį madridiečiai kontroliavo 70 proc. laiko, į vartų plotą skriejo 12 „Real“ ir tik 1 „Al Jazira“ smūgis.

Šeštą įvartį pasaulio klubų čempionatų istorijoje įmušęs C. Ronaldo tapo rezultatyviausiu visų laikų šio turnyro žaidėju.

„Real“ komandai turnyre šiemet tai buvo pirmosios rungtynės – varžybas UEFA Čempionų lygos ir Ispanijos pirmenybių laimėtojai pradėjo nuo pusfinalio etapo.

Tuo metu šeimininkei „Al Jazira“ komandai tai buvo jau trečios rungtynės – arabų ekipa turnyrą pradėjo nuo aštuntfinalio etapo ir pakeliui link pusfinalio eliminavo „Auckland City“ (Naujoji Zelandija, 1:0) ir „Urawa Red Diamonds“ (Japonija, 1:0) futbolininkus.

Finale šeštadienį Madrido komanda kausis su Porto Alegrės „Gremio“ (Brazilija) ekipa, kuri diena anksčiau vykusiame pusfinalyje per pratęsimą 1:0 įveikė „Pachuca“ (Meksika) futbolininkus.

Įvartį 95 min. pelnė Evertonas.

2016-aisiais pasaulio futbolo klubų čempionatas vyko Japonijoje. Nugalėtoja tapo „Real“ komanda, finale per pratęsimą 4:2 nugalėjusi šeimininkų „Kashima Antlers“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)