Skelbiama, kad afrikietis nėra patenkintas savo santykiais su kai kuriais komandos draugais. Be to, pastaruoju metu jis ir pats įsivėlė į konfliktą su „Borussia“ trenerių štabu.

P. E. Aubameyangas nebuvo registruotas 12-ojo Vokietijos čempionato turo rungtynėms su „Stuttgart“ klubu (1:2), nes pavėlavo į komandos treniruotę.

Be to, afrikietis buvo itin nusivylęs 13-ojo turo rungtynių baigtimi – Dortmundo komanda 4:4 sužaidė su „Schalke-04“. Tąsyk puolėjas 72 min. dėl šiurkštaus žaidimo buvo išvytas iš aikštės, o tuo metu 4:2 pirmavusi „Borussia“ pranašumo neišsaugojo.

Dabartinis snaiperio kontraktas su klubu galioja iki 2021-ųjų. Pranešama, kad žaidėjo agentas jau kreipėsi į klubo vadovus su prašymu parduoti puolėją.

Manoma, kad įtakos subjurusiai afrikiečio nuotaikai turi ir bendri „Borussia“ rezultatai svarbiausiuose turnyruose. Vokietijos čempionate Dortmundo komanda po 14-os turų rikiuojasi tik 6-oje pozicijoje, o UEFA Čempionų lygoje pasirodymą vokiečiai baigs jau po grupių varžybų etapo.

Dortmundo komandai P. E. Aubameyangas atstovauja nuo 2013-ųjų ir yra įmušęs net 140 įvarčių. Pastaruosius tris sezonus jis buvo rezultatyviausias ekipos žaidėjas. Praėjusį sezoną Vokietijos čempionate jis pelnė 31 įvartį ir tapo rezultatyviausiu turnyro futbolininku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)