81-ą vietą teniso pasaulio reitinge užimanti E. Bouchard nuvylė savo gerbėjus, kai nepateko į WTA sezono finalo turnyrą Singapūre, bet nusprendė savaip atsigriebti.

1,5 mln. gerbėjų „Instagram“ ir „Twitter“ socialiniuose tinkluose turinti gražuolė pirmiausiai išplatino savo nuotrauką su sidabriniais amerikietiško futbolo marškinėliais ir aukštakulniais bei pažymėjo ją grotažyme „Halloween 2017“.

🏈🏈🏈 #halloween2017 Thank you 😘 @jacquibeauty

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 27, 2017 at 9:11pm PDT

Fanus toks vaizdas nepaliko abejingus. Vienas teigė: „Geriausias matytas vaizdas“. Kitas pridūrė: „Mano širdis to neatlaikys! Nuostabu!”

Buvo ir tokių, kurie tikino, kad galėtų būti „griaunami“ pagal visas amerikietiško futbolo taisykles tokios gražuolės nors ir kasdien.

Vėliau tenisininkė paviešino ir Helovino vakarėlio temą – „Gelbėtojai“. Su draugais ji persirengė raudonais maudymosi kostiumais.

Baywatch

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 28, 2017 at 9:27pm PDT

Taip pat išplatino ir vaizdo įrašą, kurio peržiūrų skaičius jau artėja prie pusės milijono. Čia gražuolė kartu su savo draugėmis sulėtintu tempu bėga koridoriumi „į pagalbą“.

On our way to save you 🚨

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 29, 2017 at 10:03am PDT

Tiesa, ne visi žavisi E. Bouchard grožiu, humoro jausmu ir išradingumu. Prieš tai paklausiusi savo gerbėjų, kas ji galėtų būti per Helovino šventę, tenisininkė sulaukė ir kandžių atsakymų.

Nuo 5-os pozicijos 2014 metais iki 81-osios WTA reitinge nusiritusiai kanadietei sirgaliai siūlė persirengti į „TOP 5 pasaulio reitingo žaidėją“, „Didžiojo kirčio turnyro nugalėtoją“ ir „Sėkmingą profesionalią tenisininkę“.

Po nevykusių 2017-ųjų E. Bouchard kalba apie sugrįžimą į geriausiųjų dešimtuką kitais metais ir ruošiasi startuoti nuo Didžiojo kirčio turnyro „Australian Open“ 2018 metų sausį.

Baywatch crew

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 28, 2017 at 9:51pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)