Dėl keturių kelialapių į pasaulio čempionatą susirems Šveicarija – Šiaurės Airija, Kroatija – Graikija, Danija – Airija ir Švedija – Italija.

FIFA'18 atkrintamųjų burtai

Ypač intriguojantis bus Italijos ir Švedijos rinktinių mūšis. Pastarąjį kartą oficialiame turnyre šios dvi komandos tarpusavyje žaidė 2016-aisiais, Europos pirmenybėse. Tąsyk grupės varžybose Italija iškovojo pergalę 1:0.

Pirmosios rungtynės bus žaidžiamos lapkričio 9-11, atsakomosios – lapkričio 12-14 dienomis.

Pirmas rungtynes namuose žais Šiaurės Airija, Kroatija, Danija ir Švedija.

Dar prieš traukiant burtus pagal FIFA reitingą komandos buvo suskirstytos į du krepšelius.

Į pirmąjį pateko Šveicarija (11-a vieta reitinge), Italija (15), Kroatija (18) ir Danija (19), į antrąjį – Šiaurės Airija (23), Švedija (25), Airija (26) ir Graikija (47).

Apskritai šiuo metu jau yra aiškios 23 iš 32 pasaulio futbolo čempionato dalyvių.

Tai – Rusija, Brazilija, Iranas, Japonija, Meksika, Belgija, Pietų Korėja, Saudo Arabija, Kosta Rika, Vokietija, Anglija, Ispanija, Nigerija, Lenkija, Egiptas, Islandija, Serbija, Prancūzija, Portugalija, Argentina, Kolumbija, Urugvajus ir Panama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)