Kelyje į turnyro ketvirtfinalį A. Stapušaitytė nesunkiai įveikė sportininkę iš Airijos Kate Frost (21-12, 21-12), o antrajame turnyro rate taip pat gan nesunkiai (21-18, 21-13) susidorojo su čekės Michaelos Zelinkovos mestu iššūkiu.

Turnyro ketvirtfinalyje lietuvaitės laukė daug sunkesnis išmėginimas – Švedijos badmintonininkė Elin Svensson. Po įtemptos kovos (22-20, 21-19) pergalę šventė ir į turnyro pusfinalį žengė Lietuvos sportininkė.

Patekusi tarp keturių stipriausių turnyro žaidėjų, Akvilė pusfinalyje susidūrė su rimčiausiu išbandymu – pirmu skirstymu turnyre žaidusia turnyro šeimininke Bulgarijos atstove Mariya Mitsova.

A. Stapušaitytės ir M. Mitsovos dvikova baigėsi bulgarės pergale rezultatu 21-11, 21-15. Beje, ši Bulgarijos sportininkė finale tiesiog sutriuškino kitą finalistę iš Kroatijos – Mają Pavlinič rezultatu 21-10, 21-3.

Kitas A. Stapušaitytės startas turėtų būti jau šią savaitę vyksiantis turnyras Olandijoje „YONEX Dutch Open 2017“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją