Penktadienio rytą paskelbta, kad vėlų ketvirtadienio vakarą į avariją Amsterdame pateko taksi automobilis, kuriuo važiavo viena ryškiausių Mančesterio klubo žvaigždžių – 29-erių Sergio Aguero.

ESPN skelbia, kad S. Aguero į Nyderlandų sostinę buvo nuvykęs pasiklausyti kolumbiečių atlikėjo Maluma koncerto. Sportininką į oro uostą vežęs automobilis trenkėsi į stulpą.


Iš karto po incidento S. Aguero buvo nuvežtas į vietos ligoninę, kur jam diagnozuoti šonkaulių lūžiai. Nuo dar didesnių sužalojimų argentinietį apsaugojo tai, kad automobilyje jis važiavo prisisegęs saugos diržus.

Preliminariais duomenimis, argentinietis negalės žaisti 6-8 savaites. Tai reiškia, kad jis praleis ne tik eilę svarbių „Manchester City“ rungtynių, bet ir du pasaulio čempionato atrankos varžybų mačus – Argentina vis dar kovoja dėl vietos 2018-ųjų planetos pirmenybėse.
Benjaminas Mendy

Iš rikiuotės dar ilgesniam laikui iškrito už 52 mln. svarų iš „Monaco“ klubo šią vasarą „Manchester City“ įsigytas gynėjas Benjaminas Mendy.

Mančesterio klubas patvirtino, kad 23-ejų metų futbolininkui plyšo dešiniojo kelio kryžminiai raiščiai.

Traumą jis patyrė praėjusio savaitgalio „Premier“ lygos rungtynėse su „Crystal Palace“ – tai buvo vos penktas Prancūzijos rinktinės nario pasirodymas su „Manchester City“ apranga nuo tada, kai į Angliją jis persikėlė iš Monako klubo.

Penktadienį Barselonoje B. Mendy bus atliekama operacija. Greičiausiai šį sezoną 23-ejų futbolininkas aikštėje nebepasirodys.

Mančesterio klubas B. Mendy linki kuo greitesnės ir sėkmingesnės reabilitacijos po operacijos.

Šią vasarą gynėjas su „Manchester City“ pasirašė penkerių metų trukmės sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)