„Brighton“ savo aikštėje iškovojo pergalę 1:0, o vienintelį įvartį pelnė Tomeras Hemedas. Po šios pergalės Braitono komanda pakilo į 13-ą vietą. Tai antrasis jos laimėjimas šį sezoną.

Rafaelio Benitezo auklėtiniai atvyko savo sąskaitoje turėdami tris pergales iš eilės, tačiau šios serijos pratęsti neįstengė. Po rungtynių treneris tikino, kad žydo įvartis neturėjo būti įskaitytas.

„Mano galva, ten buvo pražanga ir įvartis neturėjo būti įskaitytas. Tai taip akivaizdu, bet sprendimo jau neįmanoma atšaukti. Manau, padarėme užtektinai, kad gautume nors tašką. Varžovai turėjo progų, turėjome jų ir mes. Kontroliavome rungtynes ir pabaigoje sukūrėme daugiau pavojingų situacijų. Manau, kad nusipelnėme daugiau“, – komentavo „Newcastle“ strategas R. Benitezas.

„Brighton“ 1 – 0 „Newcastle United“

51' [1 – 0] Tomeras Hemedas

Lucaso Alario debiutas Lėverkuzeno „Bayer“ komandoje tapo tikra svajone. 19 mln. klubui kainavęs futbolininkas iš aikštės po Vokietijos Bundeslygos rungtynių su Hamburgo SV sekmadienį buvo išlydėtas sirgalių plojimais, o treneris Rudi Volleris žaidėją dar ir apkabino.

Argentinietis pasižymėjo 23-ą minutę, iš karto po Kevino Vollando įvarčio (20-ą min.). L. Alario prisidėjo ir prie trečiojo įvarčio – po jo perdavimo trečią kartą svečių vartininką nuginklavo tas pats K. Vollandas.

„Tikras malonumas žaisti su Lucasu puolime. Mano antrasis įvartis turėtų kristi į jo sąskaitą“, – tvirtino K. Vollandas.

Lėverkuzeno ekipa su 7 taškais šoktelėjo į 10-ą turnyro lentelės vietą, o Hamburgo klubas su 6 taškais užima 15-ąją.

„Bayer“ 3 – 0 Hamburgo SV

20' [1 – 0] Kevinas Vollandas
23' [2 – 0] Lucas Alario
83' [3 – 0] Kevinas Vollandas

„Hannover“ 0 – 0 „Koln

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją