Atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad brangiausias pastarosios vasaros „Barcelonos“ pirkinys patyrė sunkiai gyjančią kairės blauzdos traumą – jam įtrūko sausgyslė.

Pirmadienio rytą O. Dembele iš Barselonos buvo išskraidintas į Suomiją, kur operaciją jam atliks vienas garsiausių Suomijos sporto medicinos specialistų Sakari Orava.

Į Barselonos oro uostą 20-metį prancūzą komandos atstovai atvežė sėdintį vežimėlyje, jį lydėjo klubo medikai.

Prognozuojama, kad O. Dembele negalės rungtyniauti mažiausiai keturis mėnesius. Tai reiškia, kad 2017-aisiais į aikštelę talentingas prancūzas tikrai nesugrįš.

O. Dembele į Kataloniją šią vasarą persikėlė iš Dortmundo „Borussia“ klubo. Už puolėją Barselonos klubas sumokėjo milžinišką, 105 mln. eurų sumą. Manyta, kad O. Dembele Katalonijos klube taps pamaina į Paryžių rungtyniauti išvykusiam Neymarui, tačiau tokias viltis komandos štabui ir gerbėjams teks ilgam atidėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)