„Barcelona“ nuo 39 min. atsidūrė besivejančiųjų vaidmenyje, kai šeimininkų gretose pasižymėjo Gaku Shibasaki.

Antrame kėlinyje 62 min. rezultatą išlygino Denisas Suarezas. Artėjant mačo pabaigai „Barcelonos“ pergalę lėmė po keitimo 77 min. pasirodžiusio Paulinho įvartis. 84 min. jam rezultatyvų perdavimą atliko Lionelis Messi, Paulinho įsiveržė į baudos aikštelę ir tiksliu smūgiu iš gana aštraus kampo tiksliai smūgiavo į vartus.

Tiesa, pergalę kiek aptemdė „Barcelona“ naujoko Ousmane'o Dembele trauma: prancūzas buvo pakeistas dar 25 min. Manoma, kad 105 mln. eurų kainavęs žaidėjas patyrė sausgyslės traumą.

„Barcelona“ iškovojo ketvirtą pergalę iš eilės ir po keturių turų tvirtai pirmauja „La Liga“ čempionate (12 taškų). Antroje vietoje – san Sebastiano „Real Sociedad“, kuris taip pat žengia be pralaimėjimo ir sekmadienį namuose priims sezono pradžioje taškus barstantį Madrido „Real“ (5 taškai, 10 vieta).

Primename, kad Paulinho katalonų ekipoje atsidūrė po to, kai „Barcelonai“ atstovavęs Neymaras rugpjūtį persikėlė į „Paris Saint Germain“ klubą. Katalonai rado Neymarui pamainą – už 40 mln. eurų įsigijo jo tautietį Paulinho.

Savo profesionalo karjerą 181 cm ūgio brazilas pradėjo Lietuvoje – 2006-2007 m. sezone jis gynė „FC Vilnius“ garbę.

Vėliau Paulinho metus žaidė Lenkijoje ir penkis sezonus praleido Brazilijoje, be to, išbandė jėgas ir Anglijos „Premier“ lygoje – dvejus metus rungtyniavo Londono „Tottenham“ klube. 29-erių saugas iš Brazilijos praėjusiame sezone rungtyniavo Kinijoje, kur vilkėjo „Guangzhou Evergrande“ ekipos marškinėlius.

Paskutiniame šeštadienio „La Liga“ mače Madrido „Atletico“ namuose 1:0 palaužė „Malaga“ ekipą. Pergalę atnešė 61 min. Antoine Griezmanno tikslus smūgis iš arti.

Po pergalės Madrido „Atletico“ (8 tšk.) pakilo į 3-ią vietą.

Rezultatai

Levante“ 1 - 1 „Valencia“

31 min. [0:1] Rodrigo
41 min. [1:1] Enisas Bardhi

„Getafe“ 1 - 2 „Barcelona“

39 min. [1:0] Gaku Shibasaki

62 min. [1:1] Denisas Suarezas

84 min. [1:2] Paulinho

Real Betis“ 2 – 1 La Korunjos „Deportivo“

14 min. [1:0] Joaquin

23 min. [1:1] Federico Nicolas Cartabia

76 min. [2:1] Joaquin

Madrido „Atletico“ 1 – 0 „Malaga“

61 min. [1:0] Antoine Griezmannas


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją