Iki šių rungtynių tris pralaimėjimus patyrusi „West Ham“ komanda jau buvo spaudžiama prie sienos. Per 70 min. svečiams pavyko atsilaikyti, tačiau antrajame kėlinyje aikštės šeimininkai prapliupo įvarčiais.

72-ą minutę pirmąjį įvartį pelnė Pedro Obiangas, o jau po 6 minučių pranašumą padvigubino Andre Ayew.

Po šių rungtynių „West Ham“ atsiplėšė nuo turnyro lentelės dugno ir pakilo į 18-ą vietą, o pirmą pralaimėjimą šį sezoną patyrusi „Huddersfield“ smuktelėjo į 6-ąją.

„Premier“ lygoje sužaidus ketverias rungtynes tik dvi komandos lieka be pergalių – „Bournemouth“ ir „Crystal Palace“. Jos abi rikiuojasi paskutinėse turnyro lentelės vietose.

Pirmauja „Premier“ lygoje „Manchester United“ (10 taškų) ir „Manchester City“ (10 taškų), trečioje vietoje rikiuojasi Londono „Chelsea“ (9 taškai).

„West Ham“ 2 – 0 „Huddersfield“

72' [1 – 0] Pedro Obiangas
78' [2 – 0] Andre Ayewas

Paskutinėse trečiojo Ispanijos čempionato turo rungtynėse pirmadienį žaidė „Malagos“ ir „Las Palmas“ futbolininkai. Svečiams Malagoje sekėsi geriau – 3:1 (1:0) triumfavo „Las Palmas“ ekipa.

Pirmąjį kėlinį pakiliau užbaigė svečiai – Jonathanas Viera pelnė įvartį 45-ą minutę ir išvedė „Las Palmas“ į priekį. Tačiau iš karto po pertraukos 48-ą minutę rezultatą išlygino „Malagos“ gynėjas Diego Gonzalezas. Rankų svečiai nenuleido ir po dar dviejų įvarčių antrajame kėlinyje šventė pergalę.

„Malagos“ komanda (19 vieta) patyrė trečiąjį pralaimėjimą Ispanijos čempionate, o „Las Palmas“ (14 vieta) triumfavo pirmą kartą po dviejų nesėkmių.

„Malaga“ 1 – 3 „Las Palmas“

45' [0 – 1] Jonathanas Viera
48' [1 – 1] Diego Gonzalezas
69' [1 – 2] Jonathanas Calleri
88' [1 – 3] Loicas Remy

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją