Šiaurės ir Centrinės Amerikų bei Karibų jūros baseino (CONCACAF) zonos atrankos varžybų rungtynėse Meksikos rinktinė namuose 1:0 (0:0) nugalėjo Panamos futbolininkus ir turnyro lentelėje nebeturi galimybių nukristi žemiau trečiosios vietos, garantuojančios bilietą į planetos pirmenybes.

Pergalingą įvartį Meksikos rinktinei 56 min. galva įmušė Hirvingas Lozano.

Su 17 taškų po 7 rungtynių meksikiečiai apskritai yra turnyro lentelės lyderiai.

Antrąją vietą turnyro lentelėje užima Kosta Rikos futbolininkai, kurie išvykoje 2:0 (1:0) nugalėjo JAV rinktinę.

Abu įvarčius (30 ir 82 min.) pelnė Marcosas Urena.

Amerikiečių situacija po pastarojo pralaimėjimo labai komplikavosi – turnyro lentelėje jie vis dar treti, tačiau pagal taškus juos pasivijo Hondūras, kuris išvykoje 2:1 (2:1) nugalėjo absoliutų autsaiderį Trinidadą ir Tobagą.

Ant kulnų amerikiečiams lipa ir tik vienu tašku mažiau turinti Panama.

Į pasaulio čempionatą pateks 1-3 vietas atrankos varžybose užėmusios rinktinės, o 4-a likusi komanda dalyvaus papildomame atrankos etape.

Be Meksikos rinktinės, kelialapius į pasaulio čempionatą savo kišenėje jau turi Brazilija, Iranas, Japonija ir turnyro šeimininkė Rusija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją