„Ligue 1“ čempionato ketvirtose rungtynėse PSG 3:0 (1:0) nugalėjo „AS Saint Etienne“ ir su 12 taškų tapo vienvaldžiu turnyro lyderiu.

Šįkart vakaro herojumi buvo ne naujoji komandos žvaigždė Neymaras, o Edinsonas Canavi, į savo sąskaitą įsirašęs du įvarčius (20 min. baudinys ir 90-ą min.). Dar vieną įvartį pelnė Thiago Motta (52-ą min.).

Tuo metu Vokietijos Bundeslygoje nutiko kuriozinis įvykis. Vos prasidėjus „FC Koln“ – „Hamburger SV“ rungtynėms šlaunį susižeidė pagrindinis teisėjas Felixas Brychas ir buvo priverstas palikti aikštę. Jo pareigas perėmė ketvirtasis rungtynių arbitras Sorenas Storksas.

28-ių metų teisėjui debiutas Bundeslygoje buvo itin ryškus. Jis už antrą įspėjimą 59-ą min. pašalino iš aikštės „Hamburger SV“ žaidėją Mergimą Mavrają.

Tačiau žaisdami mažuma „Hamburger SV“ futbolininkai išvykoje sugebėjo iškovoti pergalę 3:1 (2:0).

Ispanijos „LaLiga“ čempionate penktadienį „Real Sociedad“ neturėjo vargo su „Villarreal“ ekipa – laimėjo 3:0 po Da Silvos Williano Jose (25 min.), Xabi Pietro (34 min.) ir Juanmi (45 min.) įvarčių pirmajame kėlinyje.

Kitoje dvikovoje „Betis“ 2:1 (1:1) nugalėjo „Celta Vigo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)