Iš pradžių žiniasklaidoje pasirodė pranešimų apie iš traukinio iššokusius tris ginkluotus vyrus, kurie pradėjo šaudyti į praeivius. Vėliau oficialūs šaltiniai tai paneigė ir paskelbė, kad saugumo operacija įvykdyta dėl „įtartino elgesio“.

Pranešama, jog pareigūnai įlipo į traukinį Nimo stotyje ir liepė jo keleiviams laikyti iškėlus rankas į orą, kol pastarieji buvo apieškoti. Vėliau stotis evakuota.

72-ą kartą vykstančių „Vuelta a Espana“ lenktynių pirmame etape – 13,7 km komandų atskiro starto lenktynėse – nugalėjo JAV „BMC Racing“ komanda.

Ji finišavo per 15 min. 58 sek.

Antrąją vietą užėmė „Quick-Step Floors“ (Belgija, +6 sek.) ekipa, trečiąją – „Sunweb“ (Vokietija, +6 sek.) dviratininkai.

Pirmajame etape startavo 22 komandos. Lenktynėse, kuriose dalyvauja 198 dviratininkai, šiemet Lietuvos sportininkų nėra.

21 etapo varžybos baigsis rugsėjo 10 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)